"Pastilla busca malaltia", al Pessics de Ciència i a la Fira Alimentació i Salut

"Pastilla busca malaltia", el documental de producció pròpia de TV3, dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis i nominat al prestigiós Prix Europa 2016 en la categoria d'"Actualitat", serà present en la programació Pessics de Ciència, a l'Hospitalet de Llobregat, i en la Fira Alimentació i Salut, a Balaguer.

El documental es projectarà el dimecres 19 d'octubre a les 18.30, en el marc de la programació Pessics de Ciència, a l'Auditori Barradas, en una sessió amb col·loqui en què participarà el director Ricard Belis.

Pessics de Ciència és un projecte del Centre Cultural Sant Josep -equipament de l'Ajuntament de l'Hospitalet- que té per objectiu fomentar l'interès pel coneixement científic i acostar-lo a la ciutadania de manera atractiva i entenedora.

D'altra banda, el diumenge 23, a les 16.30, al Pavelló Inpacsa de Balaguer, a la Noguera, serà el torn de la Fira Alimentació i Salut, en què la directora Montse Armengou farà una conferència relacionada amb el treball d'investigació que analitza alguns medicaments que han causat estralls entre els consumidors.

Pel que fa a la nominació al Prix Europa 2016, divendres 21 es farà a Berlín la cerimònia de lliurament, en què es donarà a conèixer el millor documental televisiu europeu de l'any.

tv3.cat/documentals

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio

Anar al contingut