"Oh Happy Day" tanca la tria de concursants

Demà, a les 21.55, TV3 emetrà el segon programa de càsting de l'"Oh Happy Day" en què es coneixeran els 12 grups que participaran a les gales i que aspiren a proclamar-se campions al final de la temporada.

Aquest dissabte, "Oh Happy Day" revelarà quins seran els 12 grups participants d'aquesta temporada en el segon programa de càsting, gravat al Fòrum de Barcelona amb la participació de 34 formacions vocals. Presentat per Anna Simon, el programa mostrarà les actuacions musicals dels aspirants i la valoració del jurat, que ho tindrà molt difícil per fer la tria final de concursants. Gisela, Peter Vives i Daniel Anglès veuran tota mena de formacions: duets Pop, trios de Rap, quartets clàssics, sextets de teatre musical. Molta varietat d'estils, edats i propostes, tots amb la il·lusió de formar part de la nova temporada d'"Oh Happy Day".

Cada grup vocal es presentarà amb un vídeo, es veuran els nervis previs a l'actuació i la valoració del jurat, les emocions amb ells i els seus amics i familiars tant si finalment entren al programa com si no.

Amb aquest segon programa de càsting, "Oh Happy Day" tanca definitivament la tria de concursants del programa, que a partir de la setmana vinent ja participaran a les gales que es faran al plató 1 de TV3.

En paral·lel, la graella de TV3 participa també en la festa "Happy": els divendres, el programa "Els matins" farà una prèvia del programa de l'endemà, en una nova secció que presenta la periodista Àngels Molina. I el programa "Divendres", cada dilluns farà una tertúlia sobre "Oh Happy Day" amb Anna Boadas, Pere Mas, Elena Gadel, Pep Blay i la incorporació de Gerard Ibáñez, exdirector del grup Deudeveu, guanyadors de la primera edició d'OHD, i "coach" del programa la temporada passada.

 

tv3.cat/happy

facebook.com/ohhappydaytv3

twitter.com/happyTV3

instagram.com/happytv3

 

Vídeo resum del càsting

Anar al contingut