Emily Jane White
Emily Jane White

Nou concert "Delicatessen" amb Emily Jane White i Roger Usart, en exclusiva per als oients d'iCat.cat

Es farà el dimarts 15 de novembre, a les 20.00, a l'Antiga Fàbrica Damm

L'edició de novembre dels Concerts Delicatessen d'iCat ens porta la nord-americana Emily Jane White i el català Roger Usart. White és una cantant i compositora de Califòrnia que va debutar amb un primer disc el 2007, sota la influència de la tradició nord-americana del blues i el folk. La seva veu té un registre ampli i profund, gràcies als seus estudis de cant clàssic mentre gravava l'últim treball, 'They Moved In Shadow All Together'.Aquest serà el disc que presentarà el dia 15 a l'Antiga Fàbrica Damm.

Abans de l'Emily, l'Albert Puig presentarà el cantant i compositor de Manlleu Roger Usart. Exlíder de grups com la Fellatio de Cupido i Miyagui, Usart forma part de la generació de músics osonencs i ha treballat amb Joana Serrat, CARLA, Jordi Torrents i Jordi Casadesús de La Iaia.

La seva música s'inspira en les arrels nord-americanes mentre que la seva manera de cantar l'acosta més a un crooner. També acaba de publicar un nou àlbum, titulat 'Songs from a Twisted Neck', que presentarà als oients d'iCat.cat.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. Cada vespre, a les 9, de dilluns a divendres, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

El concert és gratuït per als oients d'iCat que ho demanin a l'apartat d'Experiències, del web d'iCat.cat.

 

 

Emily Jane White i Roger Usart

Dimarts, 15 de novembre de 2016
Antiga Fàbrica Estrella Damm, 20.00
c/ Rosselló, 515. Barcelona

 

 

 

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut