Nonna Cardonar interpreta a la Sara a "Benvinguts a la família"

Manel Barceló, Nonna Cardoner i Alba Florejachs acompanyaran el debat d'"Enganxats"

Diumenge, 25 de febrer, a les 19.50, Manel Barceló, el Vicenç de "Com si fos ahir"; Nonna Cardoner, la Sara de "Benvinguts a la família", i Alba Florejachs, actriu de "Polònia" i coach dels actors joves de "Benvinguts a la família" visitaran el plató d'"Enganxats", el programa que dirigeix i presenta Espartac Peran, en què es debaten les sèries de TV3.

Aquesta setmana "Enganxats", té tres actors convidats relacionats amb sèries de TV3. D'una banda, Manel Barceló, el pare de la família Vilella a "Com si fos ahir", exprofessor de l'institut Reina Sibil·la, que en els darrers episodis ha començat una relació extramatrimonial amb la seva jove, l'Helena, dona del seu fill difunt. De l'altra banda, en representació de la sèrie "Benvinguts a la família" hi haurà Nonna Cardoner, la filla petita de l'Àngela, i Alba Florejachs, coach dels actors més joves de la sèrie, a qui els espectadors també coneixen pels seus paper als programes d'humor "Polònia" i "Crackòvia".

A la primera part del programa, amb Manel Barceló, protagonista directe de la trama amorosa entre el Vicenç i l'Helena de "Com si fos ahir", es parlarà de com pot afectar aquesta relació a la situació personal i familiar dels personatges. Ho descobrirà, la Joana? L'altre punt de tensió de la sèrie és la relació entre el Miquel i la Noe, que s'acaben de prometre. Acabarà el Miquel fent-se seu el fill de la Noe, malgrat els entrebancs? El programa també voldrà treure'n l'entrellat. Per acabar aquesta primera part, es parlarà del sexe en adolescents. El Manel, fill de l'Andreu i la Gemma, i l'Ari, la seva nòvia, acaben de tenir la primera relació sexual tot i que ella li ha confessat que no li agrada el sexe. Ni amb ell ni amb ningú. És normal aquesta actitud? Arantxa Coca, sexòloga, intentarà resoldre el dubte.

Al debat de "Benvinguts a la família", amb Nonna Cardoner i Alba Florejachs, actriu i coach, es parlarà del paper dels nens a les sèries. L'Alba ajuda els actors més joves de la sèrie a desenvolupar les seves qualitats interpretatives. La Nonna parlarà de la seva experiència en el rodatge. És tan complicat com diuen treballar amb criatures en una sèrie?

Com cada setmana, els actors Boris Ruiz, Anna Barrachina, Sara Espígul, Clàudia Costas i el periodista David Balaguer acompanyaran l'Espartac en el recorregut per les interioritats de les sèries. Estel Batet explicarà com es roda una de les escenes de "Com si fos ahir" i Mireia Mallol portarà la interacció a les xarxes de la ficció de TV3.

"Enganxats" s'emet cada diumenge per TV3, a les 19.50, just abans del "Telenotícies vespre".

tv3.cat/enganxats

twitter.com/enganxatstv3

Anar al contingut