Ramon Pellicer, ahir, al "Telenotícies migdia del cap de setmana".
Ramon Pellicer, ahir, al "Telenotícies migdia del cap de setmana".

Les dues edicions del "Telenotícies" lideren el rànquing de programes més vistos del cap de setmana

Un cap de setmana més, tant dissabte com diumenge, les dues edicions del "Telenotícies" han ocupat el primer i segon lloc del rànquing. Diumenge, el tercer lloc va ser per al reportatge "Mercats oberts" del programa "30 minuts".

Els dos programes més vistos d'aquest cap de setmana, que també han estat líders de les respectives franges, han estat les dues edicions del "TN cap de setmana". Dissabte, la del migdia va tenir 270.000 espectadors i una quota del 22%; la del vespre va ocupar el segon lloc amb una audiència de 250.000 espectadors i una quota del 17,7%. L'endemà, diumenge, el "Telenotícies" del migdia, en el primer lloc del rànquing, va tenir 280.000 espectadors de mitjana i una quota del 21,1%; i l'edició del vespre, en el segon lloc del rànquing, la van veure 254.000 espectadors i va assolir un 15.5 % de quota.

El programa de reportatges d'anàlisi en profunditat "30 minuts", que va recuperar el documental de Tana Collados i Víctor Díaz titulat "Mercats oberts", va ser líder de la seva franja i el tercer més vist del dia, amb 221.000 espectadors i una quota del 12%. En aquest episodi s'analitzen quatre mercats municipals de Barcelona (el de Sant Antoni, el de Sants, el de la Mercè i la Boqueria) i s'explica com fan front als canvis de costums.

Els telenotícies també encapçalen el rànquing d'un divendres en què TV3 és líder

Divendres TV3 va ser la cadena líder amb un 11,7% de quota. Les dues edicions dels "Telenotícies" també van liderar el rànquing i la seva franja. El "TN migdia" va ser líder, amb una quota del 28,3% i 408.000 espectadors. El segon, el "TN vespre", va tenir 340.000 espectadors i una quota del 19,5%.

El "TN comarques" va ocupar el quart lloc del rànquing de divendres, amb 262.000 espectadors i un 18,9% de quota.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

Anar al contingut