Comença la gira de l'APM? per les universitats catalanes
Comença la gira de l'APM? per les universitats catalanes

L'"APM?" de Catalunya Ràdio inicia la gira per les universitats a la UPC de Terrassa

Demà, 23 de febrer, a les 12.05, l'equip de l'"APM?", amb Xavi Cazorla al capdavant, aterra al Campus de la UPC de Terrassa amb tots els seus personatges per saber què és el els fa més ràbia als estudiants.

El programa "Alguna pregunta més?" (l'"APM? d'El matí de Catalunya Ràdio"), de Catalunya Ràdio, s'emetrà en directe demà, a les 12.05, des de la Sala Polivalent de l'Escola Superior d'Enginyers Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), amb Xavi Cazorla i la imprescindible col·laboració d'Oriol Dalmau, Jordi Asturgó i Montse Barcon.

A Terrassa, amb els "APM?" hi desembarcaran també tots els seus personatges, de tot color i pelatge, des de Rajoy fins a Shakira, passant per Robert de Niro, per donar a conèixer tota l'actualitat del dia i per saber què és el que més ràbia els fa als estudiants de la UPC. Hi posaran també una mica de música i prometen celebrar "el 23F tal com mereix la data".

Amb aquesta visita al campus de Terrassa, l'"APM?" inicia una gira per diverses universitats catalanes que els portarà els propers mesos a Vic i a Barcelona.

L'"APM? d'El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de 12.05 a 13.00 del migdia.

 

catradio.cat/apm

facebook.com/apm

twitter.com/apm

 

Anar al contingut