La Marta troba una carpeta amb males notícies, a "Com si fos ahir"

La Marta troba una carpeta amb males notícies, a "Com si fos ahir"

La setmana que ve, a "Com si fos ahir", continua augmentant la tensió. En els pròxims capítols l'Helena encara no sap amb qui deixar els nens i la Gemma, finalment, es disposa a operar-se. A més, les festes de Nadal sembla que no aniran del tot bé per als Vilella. Mentrestant, la Noe i en Miquel, que estan promesos, passen les vacances separats.

Capítol 68: "Plans per a les festes"
Dimarts, 2 de gener, a les 15.55

L'Helena no vol portar els nens a casa dels avis perquè està enfadada amb la Joana per haver-los manipulat. Vol convidar en Marcos i la Roser, però estan enfadats amb ella perquè ara no els vol deixar els nens quan se'n vagi a Mèxic.

Per la seva banda, l'Eva troba el mòbil que en Quim ha comprat a la Júlia i no li fa cap gràcia, i la Marta està rabiosa amb en Cesc i busca el suport d'en Miquel. A més, organitza una festa sorpresa per a l'Armando, amb la intenció de deixar en Cesc al marge. Però en Miquel es fa el dur amb la Noe, que comença a estar desconcertada.

Capítol 69: "La Pilar està malalta"
Dimecres, 3 de gener, a les 15.55

La Marta troba una carpeta amb proves mèdiques de la Pilar. No són bones notícies i ella, atabalada, no va a la festa sorpresa per a l'Armando. En canvi, en Cesc sí que hi va i no perquè l'avisés ella. En Pep queda com si fos l'organitzador i l'Armando troba a faltar la Marta.

La Gemma decideix finalment operar-se, però abans ho vol deixar tot lligat a la feina. A més, sabrà que en Cesc serà professor seu al màster. Un professor dur.

En Quim busca desesperadament algú per passar el dia de Nadal.

Capítol 70: "En Miquel reacciona per no perdre la Noe"
Dijous, 4 de gener, a les 15.55

En Carles continua rondant la Noe i en Miquel, desesperat, decideix fer un pas definitiu i arriscat: la Noe ha de ser seva.

Avui ingressa la Gemma a l'hospital i l'Andreu li fa costat en tot moment, però tots dos interpreten la proximitat de maneres diferents.

Tant la nit com el dinar de Nadal pinten malament per als Vilella. En canvi, a casa de l'Helena hi ha un canvi agradable amb en Marcos i la Roser. La Júlia aconsegueix declarar-se al nen que li agrada. Envalentida, l'Eva fa el mateix amb l'Andreu.

Capítol 71: "En Manel espatlla el Nadal a can Vilella"
Divendres, 5 de gener, a les 15.55

La Noe i en Miquel, ara ja promesos, han de celebrar el Nadal per separat. Ell acaba a l'hospital amb la Gemma i li demana que sigui "el seu padrí".

Finalment, l'Helena porta els nens amb els avis i la conviden a quedar-se. Al final hi són tots.

Per altra banda, a can Quílez, la Sílvia, atabalada pels retrets de l'Anna i en Jordi, rep una trucada que li canvia l'humor. El poca-solta d'en Quim dina primer amb la Marta i la Pilar, i surt corrents a trobar-se amb l'Eva i la Júlia, que l'han convidat a una bogeria que acaba en ensurt per a ell.

A casa els Vilella tot va com una seda fins que en Manel deixa anar el secret que l'està consumint.

tv3.cat/comsifosahir

facebook.com/comsifosahirTV3

twitter.com/comsifosahirTV3

instagram.com/comsifosahirTV3

 

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut