"La Fórmula: Gran Premi d'Àustria", per TV3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 d'Àustria, del qual es farà un ampli seguiment a TV3. Francesc Latorre i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 19.45.

La Fórmula 1 arriba a Spielberg, a Àustria. Lewis Hamilton buscarà un bon resultat, en un circuit on el més important és la potència. Després de la victòria del seu company d'equip, Nico Rosberg, a Bakú i la seva cinquena posició, s'ha augmentat l'avantatge de l'alemany, que continua com a líder de la classificació. Per la seva banda, Sebastian Vettel segueix sumant punts al volant del seu Ferrari i Carlos Sainz sortirà a la pista amb la renovació per un any més amb Toro Rosso assegurada.

Diumenge, a les 19.45, TV3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit Red Bull Ring, en alta definició i amb els comentaris de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en cadascun dels 21 grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre a Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

#F1TV3

Anar al contingut