La Final a Quatre de la Copa CERS, aquest cap de setmana, a Esport3

El pavelló 11 de Setembre de Lleida acull aquest cap de setmana la Final a Quatre de la Copa CERS, amb la presència de dos equips catalans: el CP Voltregà i l'ICG Software Lleida. Els partits es podran seguir en directe per Esport3.

Els de Sant Hipòlit jugaran la primera semifinal contra el Barcelos portuguès, dissabte a les 18.30. Els portuguesos són els vigents campions i han guanyat el títol les dues últimes temporades. El Voltregà, mentrestant, buscarà la segona CERS del seu palmarès, després de proclamar-se campió el 2002 contra el Porto.

L'ICG Software Lleida s'enfrontarà al Breganze italià en la segona semifinal, dissabte a les 21.00. Els italians han acabat la Lliga italiana en tercera posició, demostrant un bon potencial ofensiu, davant d'un Lleida que espera que el suport del seu públic sigui un factor clau per aixecar el primer títol europeu de la seva història. Serà la seva segona final de la CERS, després de caure el 2003 davant del Reus.

La gran final es disputarà diumenge a partir de les 18.00. Les transmissions seran de Joan Ferran, amb els comentaris del seleccionador català femení Josep Maria Barberà.

esport3.cat

Anar al contingut