Josep Maria Solé i Sabaté substitueix Oriol Junqueras al programa "En guàrdia!" de Catalunya Ràdio

L'historiador Josep Maria Solé i Sabaté pren el relleu a Oriol Junqueras en el programa d'història "En guàrdia!", que s'emet els diumenges. Junqueras ha deixat el programa després de ser escollit cap de llista d'ERC a les eleccions europees

Josep Maria Solé i Sabaté, catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), substituirà Oriol Junqueras en el programa d'història "En guàrdia!", de Catalunya Ràdio, a partir d'aquest diumenge, 22 de febrer. Junqueras deixa el programa per haver estat designat oficialment candidat a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 7 de juny.
A més de la seva carrera professional com a historiador, Solé i Sabaté té una llarga experiència radiofònica, ja que va presentar durant dotze anys el programa "Postres de músic" a Catalunya Ràdio. El primer programa amb participació de Solé i Sabaté se centrarà, aquest diumenge, en els orígens del catalanisme polític. En aquesta edició, "En guàrdia!" tindrà com a convidat l'historiador Josep Termes, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra.
"En guàrdia!" és un programa d'història realitzat per Enric Calpena, que s'emet tots els diumenges a Catalunya Ràdio d'una a dues del migdia. Fa set anys que és líder d'audiència en la seva franja. L'espai també es pot escoltar en reemissió els diumenges a les 5 de la matinada i els festius intrasetmanals a les 8 del vespre.
Anar al contingut