Joan Massagué, a "El divan", de Sílvia Cóppulo

El diumenge 4 de març, a les 23.30, l'investigador Joan Massagué és el protagonista del programa "El divan", amb una entrevista que es podrà sentir també per Catalunya Ràdio dissabte 10 de març, a les 13.05.

Joan Massagué (Barcelona, 1953) científic, bioquímic, llicenciat en Farmàcia i una de les primeres autoritats mundials en la investigació del càncer. Fruit d'una beca postdocotoral per a la universitat de Brown a Providence (Rhode Island, EUA), va aconseguir el seu primer descobriment, l'estructura del receptor de la insulina, l'any 1982. Actualment és director científic del Memorial Sloan Kettering Center de Nova York, un dels centres d'investigació oncològics més importants del món i ha rebut els premis més prestigiosos.

En aquesta entrevista, el doctor Massagué parla amb gran humilitat de la seva vida personal i professional al capdavant d'un dels grups més avançats en la investigació del comportament cel·lular i la metàstasi del càncer, i ho fa desdramatitzant la seva feina i posant l'accent en una vida basada en una missió, en una funció i en una vocació. La saviesa d'un home modest, a "El divan" de Sílvia Cóppulo.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients, i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 23.35, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivan

twitter.com/eldivan

 

Anar al contingut