"El matí de Catalunya Ràdio"
"El matí de Catalunya Ràdio"
Demà, a les 8.30

Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimarts, 3 de març, a les 8.30, Mònica Terribas entrevistarà Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament, a "El matí de Catalunya Ràdio". Albiach és l'única candidata a les primàries de Catalunya en Comú per liderar la formació a les pròximes eleccions al Parlament. Al llarg d'aquesta setmana Catalunya Ràdio i TV3 ompliran la programació de rostres femenins i de continguts centrats en la lluita feminista.

Al llarg d'aquesta setmana Catalunya Ràdio i TV3 ompliran la seva programació de rostres femenins i de continguts centrats en la lluita feminista.

A l'informatiu de les 8.10, el programa parlarà de les eleccions a Israel amb Txell Feixas des de Jerusalem i també connectarà amb Hibai Arbide Aza, periodista de Muzungu, per conèixer la situació dels refugiats de Grècia.

Tertúlia periodística

A les 9.05, la tertúlia amb José Antich, periodista i director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Iolanda Fresnillo, sociòloga; Jordi Graupera, filòsof que acaba de publicar el llibre "La supèrbia", i Marina Porras, escriptora i llibretera, que acaba de publicar el llibre "L'enveja".

A les 10.00, el programa entrevistarà Eva Maria Costafreda, mare d'una noia assetjada.

A la secció "En primera persona del plural", es parlarà sobre com es pot combatre el masclisme sent home amb Carles Foguet, politòleg; Cesk Freixas, cantautor, i Ignasi Rafel, empresari d'una consultoria de recursos humans especialitzat en recerca i selecció d'alts càrrecs.

A les 11.07, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès.

A les 11.40, a "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise, es tractarà el tema dels "Challenges": els reptes virals.

A les 12.05, el concurs L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats Pilar Rahola i l'oient Clàudia Bell.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut