Maika Makovski a iCat
Maika Makovski a iCat

iCat.cat emetrà dimecres en directe el concert de Maika Makovski al Mercat de Música Viva de Vic

El 14 de setembre, a les 19.00 h.

iCat.cat emetrà el concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic a càrrec de la cantant mallorquina Maika Makovski, que estarà acompanyada pel Quartet Brossa. Josep Martín, realitzador del programa "Independents", farà la retransmissió del concert des del Teatre Atlàntida de Vic i després presentarà un especial dedicat a l'oferta musical d'aquesta edició del Mercat en què entrevistarà Marc Lloret, director del certamen vigatà, i la mateixa cantant d'origen macedoni.

La compositora, cantant, actriu i artista multidisciplinària presenta a Vic el seu darrer treball, "Chinook Wind", un disc gravat a Bristol, on va tenir l'oportunitat de treballar amb John Parish, amb una producció molt nua on predominen els arranjaments de corda i metall.

L'acompanyarà el quartet clàssic, però d'esperit punk, Quartet Brossa, amb el qual afrontarà la presentació en directe del nou àlbum en un format espectacular.

ESPECIAL MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC

Concert de Maika Makovski, de 19.00 a 20.30 h

iCat es desplaçarà fins a Vic per oferir en directe el concert de Maika Makovski i el Quartet Brossa, que inaugurarà la 28a edició del certamen.

 Programa especial des de Vic, de  20.30 a 21.00 h 

Josep Martín repassarà el millor del cartell d'aquesta destacada trobada musical.

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut