iCat.cat
iCat.cat

"Finestra iCat" incorpora continguts de la programació online d'iCat dins les emissions de Catalunya Ràdio

Des d'aquest divendres fins dilluns, l'emissora generalista emetrà nou hores de programació d'iCat.cat

L'experiència forma part de les accions de la nova direcció per donar més presència als continguts culturals i musicals, i posar en valor les produccions dels canals temàtics, com iCat, fent-los més propers a l'audiència de la ràdio generalista.

Del divendres 25 al dilluns 28 de març, cinc programes d'iCat, "DeliCatessen", "Sona 9", "El celobert", "5songs", i "iCattapes," es podran escoltar dins la programació de Catalunya Ràdio en les seves emissions hertzianes. Aquesta iniciativa és una de les accions de la nova direcció de Continguts que tenen l'objectiu de fer més visible la programació cultural i musical de l'emissora, a més d'acostar les produccions dels canals temàtics, com iCat, a l'audiència de la ràdio generalista.

En total, en aquest primer cap de setmana, seran 9 hores de programació d'iCat a l'antena de Catalunya Ràdio. En concret, el divendres 25 es podran escoltar "Sona 9", a les 16 h,  i "DeliCatessen", a les 21 h. El dissabte 26 s'emetran  "5songs", a les 20 h,  i "El celobert", a les 21 h. El diumenge 27 serà el torn d'"iCattapes", a les 19 h, "5songs", a les 20 h, i "El celobert", a les 21 h. Finalment, el dilluns 28 s'emetran "Sona 9", a les 16 h, i "DeliCatessen", a les 21 h. 

"DeliCatessen", d'Albert Puig, és un espai on es poden escoltar les músiques més suggerents i originals d'arreu del món, de tots els temps, de tots els gèneres i de tots els estils.

"Sona 9", amb Lluís Gendrau, és un programa musical que dóna sortida als nous grups, cantants, DJs i segells dels Països Catalans sense barreres estilístiques.

"El celobert" és un programa molt personal del líder d'Els Pets, Lluís Gavaldà, on exposa la seva música preferida, agrupada en pautes temàtiques.

"5songs" és un espai de Blai Marsé en el qual un personatge tria 5 cançons que l'han marcat en diferents moments de la vida.

"iCattapes" de Raül Hinojosa, és un programa basat en les cintes de casset temàtiques de l'era digital. Fetes a mà i amb la garantia de l'equip d'iCat. Música per emportar-se on es vulgui.

Fundada fa 10 anys, iCat fm va engegar el 2012 una etapa que l'ha convertit en una emissora multicanal amb la voluntat d'adaptar-se al nou model de consum de ràdio i en un esforç d'optimització dels recursos entre tots els canals. L'emissora, que va deixar d'emetre per FM i es va convertir en iCat.cat, ha adequat la seva oferta per centrar-se en l'escolta online a través del web i de noves aplicacions per a iPhone, Android i tauletes, i també dins la programació de Catalunya Ràdio i Catalunya Música.

 

Catradio.Cat

Twitter.Com/Catalunyaradio

Facebook.Com/Catradio 

 

 

Icat.Cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut