Els estoics, a "Merlí"

Dilluns, a partir de les 22.45, arriba el tercer capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de Televisió de Catalunya, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Hèctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana, els protagonistes seran els estoics, per als quals la llibertat i la tranquil·litat s'aconsegueix tan sols sent aliè a les comoditats materials, la fortuna externa, i dedicant-se a una vida guiada pels principis de la raó i la virtut.

El segon de Batxillerat a l'Institut Àngel Guimerà ja està en marxa. Els peripatètics han madurat una mica en general, però, en el fons, són els mateixos adolescents divertits i despistats disposats que el seu professor preferit, el Merlí Bergeron, els faci pensar i qüestionar-s'ho tot. A la colla, s'hi ha afegit una nova alumna, l'Oksana.

A la sala de professors, al de filosofia li ha sortit una nova adversària, i una de dura, la Coralina, la nova cap d'estudis. Aquesta catedràtica de 60 anys, esquerpa i autoritària, vol imposar el seu criteri i està removent  tot el claustre de professors.  Encara més, ha aconseguit que l'Eugeni i el Merlí hagin de compartir despatx..

Els estoics

La Gina (Marta Marco) i el Merlí munten un sopar a casa de la Carmina (Anna Maria Barbany) amb el Bruno (David Solans) i el Gerard (Marcos Franz). El Merlí s'atabala quan la Gina li proposa anar a viure junts. El Millán (Ferran Rañé) i la Berta (Candela Antón) es fan amics, i l'Oliver (Iñaki Mur) pateix l'absència del germà a casa seva.

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerliTV3

#MerliTV3

Anar al contingut