Eloi Vila amb Joan Maria Pou
Eloi Vila amb Joan Maria Pou
DILLUNS, A LES 22.55

Els Amics de les Arts, Joan Maria Pou i Laura Rosel pugen "Al cotxe", que ara s'emetrà els dilluns

Aquesta setmana, "Al cotxe" passarà a emetre's en una nova franja: dilluns, a les 22.55, després de la sèrie "Benvinguts a la família". En aquest capítol, comparteixen trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, el grup Els Amics de les Arts, que comença una nova gira, Joan Maria Pou, que visita persones de tot el món al programa "Cases d'algú" i Laura Rosel, la nova presentadora de "Preguntes freqüents".

Els protagonistes de la setmana

Els Amics de les Arts: "La nostra feina és muntar una emoció, ja sigui de tendresa, de tristor, de ràbia..., però hem d'explicar alguna cosa."

Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué comencen la seva nova gira amb un concert al Liceu el 23 de gener. Pugen "Al cotxe" perquè l'Eloi els acompanyi al local d'assaig.

Els músics parlen de com es van conèixer, dels seus inicis i de com han crescut junts personalment i professionalment. També confessen com són com a pares. Just abans del gran concert al Liceu, admeten que aquesta feina encara els diverteix.

Joan Maria Pou: "Algun dia m'agradaria molt poder tornar al camp de futbol amb el meu pare."

El periodista, eminentment radiofònic, acaba d'estrenar a TV3 "Cases d'algú". Puja "Al cotxe" després de la presentació del seu nou programa a la premsa i l'Eloi l'acompanya a casa.

El presentador explica com ha viscut el seu debut televisiu, com tria els projectes professionals i com encara el futur. Parla de la música que li agrada, de la passió pel Barça transmesa del pare i reconeix que, malgrat que sempre li ha costat parlar de sentiments, amb el temps n'ha après.

Laura Rosel: "Espero tornar la confiança que em fan oferint-me aquest projecte i fer que la gent s'ho passi molt bé."

És la nova presentadora de l'espai "Preguntes Freqüents" de TV3. Puja "Al cotxe" dos dies abans del primer programa i l'Eloi l'acompanya fins a la tele.

La periodista explica com està vivint el relleu al capdavant del format que fins ara havia presentat Ricard Ustrell, diu que vol que s'hi noti la seva empremta i es defineix com una dona amb caràcter apassionada per la feina.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3


#AlcotxeTV3

Anar al contingut