El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, a TV3
El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, a TV3

El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, a les 12.00, s'emetrà en directe, per TV3 i Catalunya Ràdio, el sorteig de quarts de final de la Champions, en què se sabrà el rival del Barça.

A les 11.45 començarà, per Esport3, la prèvia del sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, un programa presentat per Bernat Soler, amb els comentaris de Gerard Autet i Ricard Torquemada, que analitzaran el resultat dels aparellaments de quarts, amb especial atenció al rival del FC Barcelona, que sortirà d'entre els equips següents: Juventus, Manchester City, Liverpool, Reial Madrid, Bayern de Munic, Sevilla i Roma.

Xavier Lemus serà l'enviat especial a Nyon, a la seu de la UEFA, on es farà aquest sorteig i des d'on recollirà les primeres impressions dels representants blaugranes un cop se'n sàpiga el resultat.

La cerimònia del sorteig s'emetrà simultàniament per Esport3 i TV3 i, quan s'acabi, s'analitzaran amb detall les característiques del rival del Barça en aquesta eliminatòria, a la qual els blaugrana arriben per onzena temporada consecutiva.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

El sorteig, a Catalunya Ràdio, el faran els de l'"APM?", dins d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb els comentaris i les valoracions de Jordi Costa i Francesc Garriga. I, des de Nyon, Sergi Andreu.

El sorteig també es podrà seguir en directe per Catalunya Informació, amb Ricard Isidro i Xavi Campos.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut