El sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio emetran en directe el sorteig de la fase de grups de la Champions que tindrà lloc al Fòrum Grimaldi de Mònaco.

A partir de les 17.45, a TV3 començarà un  especial "Zona Champions" presentat per Maria Fernández Vidal i Bernat Soler, amb l'anàlisi de Gerard Autet i Agustí Alavés. La bola que correspon al Barça serà al bombo número 2, per tant, podria haver d'enfrontar-se amb equips com el Bayern de Munic, la Juventus o el Chelsea, que seran al bombo número 1.

Xavi Lemus serà a Mònaco, des d'on recollirà les primeres impressions dels representants blaugrana després del sorteig, que també comentarà l'equip del "Zona Champions" des del plató.

Catalunya Ràdio oferirà la transmissió del sorteig durant el programa "Gravetat zero", amb Ernest Macià, a partir de les 18.00. Es connectarà amb Marc Garriga, que serà a Montecarlo, i, des de l'estudi, els periodistes esportius Ricard Torquemada, Francesc Garriga i Jordi Costa comentaran els aparellaments i els rivals dels d'Ernesto Valverde.

Al marge del sorteig, TV3 i Catalunya Ràdio també seguiran la gala on es donaran a conèixer diferents premis: el millor porter, el millor defensa, el millor migcampista i el millor davanter de la passada edició de la Champions. A més, hi haurà dos premis grossos: el millor futbolista de la temporada, tant en categoria masculina com femenina. Pel que fa a la categoria masculina, els candidats són Cristiano Ronaldo, del Reial Madrid; Gianluigi Buffon, porter de la Juventus, i Lionel Messi, del Barça. Les candidates femenines són Pernille Harder, del Wolfsburg FC; Dzsenifer Marozsán, de l'Olympique de Lió, i la nova jugadora del Barça Lieke Martens.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut