El PSOE prioritzarà els pactes amb partits d'esquerres després del 26-J

Tot i això, la cap de llista del PSC, Meritxell Batet, ha avisat a "El matí de Catalunya Ràdio" que Pablo Iglesias és un obstacle per pactar amb Podem

Meritxell Batet ha contestat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, a l'emplaçament que Podem ha fet al PSOE aquest cap de setmana perquè deixi clar qui és el seu soci de govern preferent.

La candidata socialista ha destacat:  "Allà on no hi ha el senyor Iglesias arribem a acords. Això és una constatació. Jo crec que la seva intransigència, la seva prepotència, s'ha posat de manifest. Ho hem pogut veure tots. Però no és el problema de vetar la seva figura, de si està al govern o no està al govern. El problema no és la persona sinó el que, al final, decideixen com a  col·lectiu." 

Batet ha recordat que el PSOE ha donat suport a ajuntaments on governa Podem.

També ha insistit que el pacte amb Ciutadans no va ser un error i que responia a les necessitats aritmètiques del 20-D per formar un govern. Diu que només amb els diputats d'esquerres no n'hi havia prou i els calia la complicitat de la formació de Rivera.

Si voleu escoltar la conversa sencera amb Meritxell Batet, cliqueu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut