Sergio García
Sergio García

El programa "Tot gira" emetrà avui una entrevista amb el capità de l'Espanyol, Sergio García, guanyador, per quarta vegada consecutiva, del Trofeu Dani Jarque

El jugador ha recollit el Trofeu als estudis de Catalunya Ràdio

El programa de Catalunya Ràdio "Tot Gira", amb David Clupés, emetrà aquesta nit, a un quart de dotze, una entrevista amb Sergio García, capità de l'Espanyol, que ha estat, de nou, el guanyador del trofeu Dani Jarque.

Quan falta només una jornada perquè s'acabi la Lliga, Sergio García ha acumulat 120 punts, per 57 de Lucas Vázquez, segon classificat, i 45 de Kiko Casilla i Stuani, tercers classificats. Aquest és l'any que García guanyarà amb més diferència sobre la resta de jugadors.

En aquesta entrevista, el jugador blanc-i-blau diu que, per números i per com s'ha trobat al camp, pensa que aquesta ha estat la seva millor temporada a la Primera Divisió. A més, ha destacat: "Mentre marqui gols, m'és igual el sistema; sol a  dalt em vaig trobar còmode, igual que ara amb dos davanters, perquè darrere nostre no hi ha ningú. M'adapto a qualsevol sistema."

Per Sergio Gracía: "L'equip es mereix una nota bastant alta perquè hem competit sempre. Hi ha hagut moments en què potser no hem estat tan bé, però és normal. No pot ser tot perfecte i a la Copa no vam tenir gaire pressió; teníem molta il·lusió. Hi havia la intuïció que si a l'anada ho vam fer tan bé, a la tornada ho podíem repetir. Que ells es posessin per davant va ser un cop dur."

Sobre el seu entrenador, el capità espanyolista ha assegurat que "Sergio González ha congeniat molt bé amb tot el grup. És molt proper, i com que ha estat futbolista, entén molt bé els jugadors. Que sempre hi hagi bon ambient és molt important".

Pel que fa al seu futur, García ha assenyalat: "Del meu futur sé el que apareix a la premsa. Això cal preguntar-ho al meu representant, que és qui parla amb el club, i ells no m'han transmès res."

Recordem que el resultat del guanyador del Trofeu Dani Jarque surt segons els vots que després de cada partit oficial del club blanc-i-blau emeten els integrants de "La transmissió de l'Espanyol" i els seguidors i aficionats del club, mitjançant l'app de l'Espanyol que té aquesta emissora.

El premi és una reproducció de l'estàtua que té el malaurat capità de l'equip a la porta 21 de Cornellà-el Prat. Una reproducció feta per Marta Solsona, la mateixa escultora que va fer l'estàtua.

L'aplicació de l'Espanyol per a dispositius Android la podeu trobar aquí.

 L'aplicació de l'Espanyol per a dispositius Apple la podeu trobar aquí.

 

PD. Us adjuntem imatges de l'entrevista i de la recollida del Trofeu del capità de l'Espanyol, i una imatge del trofeu.

 

Catradio.cat/TotGira

www.facebook.com/totgira

www.twitter.com/totgira

Catradio.cat

Catradio.cat/LaTransmissioDeLEspanyol

Twitter/CatradioEsports

 

Anar al contingut