Belén Rueda i Mireia Oriol a "El pacto"
Belén Rueda i Mireia Oriol a "El pacto"
ESTRENA

"El pacto", amb participació de TV3, arriba demà als cinemes

"El pacto", dirigida per David Victori i protagonitzada per Belén Rueda i Darío Grandinetti, arriba demà als cinemes. El llargmetratge, que compta amb la participació de TV3, es basa en la història que va escriure el pare del director a partir de la mort de la seva filla.

Demà arriba als cinemes "El pacto", l'òpera prima de David Victori, que està protagonitzada per Belén Rueda, Mireia Oriol i Darío Grandinetti,

David Victori es va donar a conèixer com a guanyador del Festival de Curtmetratges de YouTube el 2012. Aquest premi el va portar a rodar "Zero", un projecte produït per Ridley Scott i Michael Fassbender, que el va convertir en un dels directors joves més interessants a nivell internacional.

Sinopsi

Un matí, la Clara (Mireia Oriol), la filla adolescent de la Mónica (Belén Rueda) desapareix en estranyes circumstàncies. Hores més tard és trobada inconscient, amb vida però condemnada a una mort imminent.

La Mónica es nega a acceptar la irremeiable pèrdua de la seva filla i, arrossegada per la desesperació, participa en un fosc ritual on un misteriós home li proposa un pacte per salvar la vida de la Clara. L'endemà, de forma inexplicable, la Clara torna a la vida. El viatge cap a l'infern de la Mónica ha començat.

"El pacto", compta amb la participació de TV3, TVE, Movistar +, Vodafone i amb el suport de la Generalitat (ICEC) i el govern espanyol (ICAA). L'obra està produïda per Sony Pictures International Productions, Ikiru Films, 4cats Pictures i El Pacto La Película AIE.

Anar al contingut