'El matí de Catalunya Ràdio' s'emet demà en directe des d'Andorra

El programa, dirigit i presentat per Mònica Terribas, analitzarà l'actualitat andorrana i entrevistarà el portaveu del Govern d'Andorra i ministre de Finances, Jordi Sinca.

La innovació en el turisme serà un dels eixos de debat del magazín matinal, que també tindrà l'actuació en directe
del músic andorrà Marc Cartes
 
El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, s'emetrà demà, divendres, des d'Andorra. El programa, que es farà en directe des de la sala Aquarius de Caldea i Inúu, començarà repassant les notícies del dia. Amb el portaveu del Govern d'Andorra i ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Sinca, Mònica Terribas analitzarà l'actualitat andorrana a partir de dos quarts de nou. Tot seguit, participaran a la tertúlia Francesc Robert, director general de RTV Andorrana; Ricard Poy, director del Diari d'Andorra; Joan Torres, empresari andorrà, i Albert Daina, empresari de serveis d'Andorra.
 
A partir de les deu, el magazín obrirà un dels eixos de debat del dia: la innovació en el turisme, amb Betim Butzaku, gerent d'Andorra Turisme, i Carles Pascuet, director general de Caldea i Inúu. Durant el matí, el músic andorrà Lluís Cartes actuarà en directe i parlarà del seu disc Carenant l'absurd i de l'espectacle El vigilant del no-res.
 
El programa també tindrà les intervencions habituals d''Els minoristes' amb les seves paròdies de l'actualitat, 'Entre paraules' amb l'escriptor Ramon Solsona, 'La ruta desconeguda' amb Joan Morales i 'Territori a taula' amb Pep Palau. I, com cada divendres, 'MeteoMauri' i 'Temps a la carta' amb Francesc Mauri i Lo Cartanyà.
 
L'emissió, oberta al públic, oferirà obsequis i sorpreses per als assistents, entre els quals hi haurà alumnes de diversos centres d'Andorra: l'Escola Andorrana de Secundària de Santa Coloma, la d'Ordino i la d'Encamp, els col·legis Sant Ermengol i Sagrada Família, el Centre de Formació Professional d'Andorra i la Universitat d'Andorra.
 
El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
Anar al contingut