"El matí de Catalunya Ràdio" fa un especial des del Museu del Disseny de Barcelona

Demà, 6 de juny, a partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà en directe des del Museu del Disseny de Barcelona, amb motiu de la Barcelona Design Week, que té lloc entre els dies 5 i 14 de juny

A partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio" serà al Museu del Disseny de Barcelona, que entre els dies 5 i 14 de juny celebrarà la 13a edició de la Barcelona Design Week (BDW), que coorganitzen per primera vegada el Foment de les Arts del Disseny (FAD) i el Barcelona Centre de Disseny (BCD).

A les 8.30, Mònica Terribas entrevistarà Xavier García Albiol, president del PP de Catalunya. A continuació, tindrà lloc la tertúlia amb Miquel Puig, doctor en Economia; Andreu Pujol Mas, historiador; Jordi Graupera, filòsof i investigador de la Universitat de Princeton; Josep Maria Fuster i Fabra, advocat; Sonia Andolz, politòloga, experta en conflictes i seguretat internacional, i Joan Subirats, comissionat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona. 

A partir de les 10.30, arribarà "El racó de pensar", amb David Fernàndez, que reflexionarà sobre revalorar. A partir de les 11.05, entrevista a Frederic Amat, premi honorífic del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya. A les 11.20, anàlisi a fons de la 13a edició de la BDW, amb Nani Marquina, presidenta del FAD; Isabel Roig, directora general del BCD; Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona, i Raquel Pelta, comissària de l'exposició "Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003".

Mònica Terribas connectarà durant el programa amb Laia Claret des de les exposicions "El millor disseny de l'any" i "Bàsics: un passeig per qüestionar-nos".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/mati

twitter.com/mati

instagram.com/mati

Anar al contingut