Samantha Vall i les "coachs" Alba Florejachs i Gemma Lligadas
Samantha Vall i les "coachs" Alba Florejachs i Gemma Lligadas

"El got d'aigua", Premi Valors en la 25a edició dels Premis Zapping

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha concedit el Premi Valors al concurs d'oratòria de TV3 "El got d'aigua", presentat per Samantha Vall. El guardó es lliurarà en la cerimònia dels XXV Premis Zapping, que tindrà lloc el 26 de març.

Avui s'han anunciat els Premis Nominals que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya durant l'acte de lliurament dels XXV Premis Zapping a l'oci audiovisual de qualitat 2019. En la categoria Premi Valors, el jurat ha guardonat el programa "El got d'aigua", presentat per Samantha Vall i les "coachs" Alba Florejachs i Gemma Lligadas i en què la paraula és la protagonista. Un format de 10 capítols de "docuentertainment" amb ingredients de "talent show", en què es buscava el millor orador o la millor oradora jove de Catalunya, qui aconseguís seduir el públic i dominés millor el contingut i la posada en escena del discurs.

El jurat ha concedit aquest guardó "per fomentar l'esperit crític i la tolerància vers diferents formes d'entendre la vida i la societat, en un espai de debat i reflexió on els joves són els protagonistes."

A banda del Premi Valors, TV3 té quatre nominacions més com a finalistes en diverses categories dels Zapping d'enguany. Són Santi Millán, un dels protagonistes de la comèdia "Benvinguts a la família", que opta al premi en la categoria d'actor; l'espai de sàtira política "Polònia", que opta al premi en la categoria de millor programa d'entreteniment; Toni Soler, que opta a premi en la categoria de presentador/a pel programa d'humor sobre l'actualitat "Està passant", que també dirigeix, i el programa "Katalonski", que viatja per trobar-se amb gent a qui el català els ha canviat la vida, opta al premi en la categoria de programa cultural / divulgatiu / documental.

L'acte de lliurament dels XXV Premis Zapping serà el dijous 26 de març, al Teatre Nacional de Catalunya.

Els Premis Zapping d'aquest any són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2019. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són els consumidors i usuaris els que escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

L'Associació de Consumidors és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual fent-se ressò de la veu dels seus consumidors.

tv3.cat
tv3.cat/elgotdaigua

Anar al contingut