El festival de Sitges, Arturo Fernández, Oliver Stone i el cinema de capa i espasa, a "Cinema 3"

El dissabte 15 d'octubre, a partir de les 13.10, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3", amb crònica dels moments més destacats de la 49 edició del Festival de Cinema de Sitges, que estarà en marxa fins al diumenge 16 d'octubre.

També es parlarà de les pel·lícules que hagin tingut més ressò entre els aficionats i s'entrevistarà els noms més il·lustres que visitin el festival.

Jaume Figueras entrevista Arturo Fernández, un actor clàssic del cinema espanyol. Al llarg de més de seixanta anys de carrera professional, Fernández ha intervingut en títols populars com "Distrito quinto", "Bahía de Palma", "El crack dos", "La tonta del bote", "El día que nací yo" o "Truhanes". Als 86 anys, l'actor continua en actiu i aquests dies interpreta l'obra "Enfrentados", al Teatre Apolo de Barcelona.

S'estrena "Snowden", l'última pel·lícula dirigida per Oliver Stone. El programa va poder conversar amb el director i amb els dos protagonistes, Joseph Gordon-Levitt i Shailene Woodley, al Festival de Sant  Sebastià, on la pel·lícula es va presentar fora de competició.

També arriba a les cartelleres "Después de nosotros", un drama familiar del director belga Joachim Lafosse, a qui també vam entrevistar al festival.

I a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina parlen sobre els seus títols preferits del cinema d'espadatxins.

tv3.cat/cinema3
facebook.com/cinema3
twitter.com/cinema3

Sant Joan Despí, 14 d'octubre del 2016