El conseller de Salut, Antoni Comín, no entén les crítiques que ha rebut el seu departament arran de la gestió que ha fet del brot d'enterovirus

Comín ho ha dit al programa "L'oracle", on ha parlat d'aquest brot que afecta una seixantena de menors a Catalunya.

En una entrevista al programa "L'oracle", amb Xavi Freixes, Antoni Comín ha dit que creu que les coses s'han fet com calia i que si es va trigar a informar és perquè es necessitava temps per conèixer més a fons l'enterovirus.

El conseller ha destacat: "A mi quan se m'ha preguntat això l'únic que he dit és que nosaltres tornaríem a prendre totes les decisions que hem pres. Exactament igual, perquè les hem anat repassant d'una en una i veiem que les decisions s'han pres sempre després de deliberacions intenses en què hi han participat moltes persones. I jo, quan repasso les decisions, crec que han estat les encertades."

Comín assegura que té moltes ganes de comparèixer al Parlament per explicar els detalls de la seva gestió en aquest cas.

Sobre el neguit entre els treballadors de la Clínica del Vallès, que deixarà de formar part de la xarxa pública de salut, el conseller ha reiterat que cap treballador quedarà al carrer a conseqüència de la finalització del contracte de la Clínica amb el Servei Català de la Salut.

El conseller de Salut també ha conversat amb Marta Lasalas, periodista; Gemma Galdón, professora de Polítiques i Tecnologies de la Seguretat, i José Rodríguez "Trinitro", expert de Comunicació en Xarxa.

Si voleu escoltar sencera la conversa amb Antoni Comín, cal que aneu aquí.

 

Catradio.cat/oracle

Twitter.com/oraclecatradio

Facebook.com/loraclecatradio

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut