Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte, a les 17.00

El Barça B-Cornellà de Segona B de futbol, a Esport3

Demà, a les 17.00, Esport3 emetrà en directe el partit entre el Barça B i el Cornellà. Els dos equips, empatats a punts, buscaran acostar-se a les posicions de play-off

Esport3 oferirà demà en directe des del Miniestadi, a les 17.00, el partit de la tretzena jornada de la Segona Divisió B que enfrontarà el FC Barcelona B amb la UE Cornellà. Els blaugranes han sumat només dos punts dels últims dotze en joc, amb dos empats al Miniestadi contra el Vila-real B i l'Ebre, i buscaran trencar aquesta tendència.

Tindran, però, moltes dificultats en forma de baixes. Cinc jugadors han estat convocats amb les seves seleccions (tot i que els tres que van jugar dimecres amb l'espanyola sub-19 ja han quedat alliberats) i dos més (Kike Saverio i Ferran Sarsanedas) tenen lesions de llarga durada. Els cornellanencs, mentrestant, són un dels tres equips invictes lluny del seu camp, han sumat cinc empats i una victòria fora de casa. Malgrat el rebombori generat pel fitxatge de Manucho, el gol s'ha acabat repartint entre un bon nombre de jugadores: Eloy Gila, Carlos Esteve, José Gaspar i David Goldar sumen dues dianes cadascun.

Els comentaris del partit seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut