Dolors Camats, coordinadora general d'ICV, ha dit que el líder veïnal Lluís Rabell representa la figura de consens i pluralitat per la qual aposta la llista de Catalunya Sí que es Pot

Dolars Camats a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, ha afegit que la incorporació de Rabell com a cap de llista facilita que Procés Constituent pugui afegir-s'hi.

Dolors Camats, coordinadora general d'ICV, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, que el líder veïnal Lluís Rabell representa la figura de consens, provinent dels moviments socials, per la qual apostava la llista Catalunya Sí que es Pot

Camats ha assegurat: "Sabíem que al capdavant hi hem de posar gent que pugui impulsar una candidatura així, que pugui mostrar aquesta pluralitat, que pugui empatitzar amb la lluita ciutadana, amb la lluita dels moviments, que pugui representar-ho i que pugui liderar-ho. I algú que, a més, pugui ser candidat a la Generalitat, no?"

Dolors Camats ha afegit que la incorporació de Rabell facilita que Procés Constituent pugui afegir-se a la llista.

La coordinadora general d'ICV ha dit: "Part del que Procés es ha anat demanant aquests dies, les condicions prèvies, jo crec que ho hem estat treballant. Jo crec que el fet que hi hagi un veí, en tota la dimensió de la paraula, com cap de llista,  els ajuda a entendre que aquesta és la candidatura en què ells, Procés, es poden trobar còmodes."

Procés Constituent ha de decidir demà si se suma a la candidatura. Si és així, Teresa Forcades aniria de número 5 i al darrere hi aniria Joan Josep Nuet, d'Esquerra Unida i Alternativa.

Aquest migdia Lluís Rabell farà un acte al centre de Barcelona per explicar les seves prioritats al capdavant de la llista. Darrere seu hi aniran Jessica Albiach, de Podem; Joan Coscubiela, d'Iniciativa, i Albano Dante Fachin, de Podem.

L'entrevista sencera amb Dolors Camats la podeu escoltar clicant aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 07.00 a 13.00 h.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut