Dia clau a "La Riera"

Demà divendres, a les 15.50, "La Riera" viurà un dels moments culminants de la temporada. En Claudi ha aconseguit l'autorització dels metges per passar el dia fora de l'hospital abans que l'operin a vida o mort. Vol posar les coses en ordre. A casa la seva mare començarà a trobar-se malament.

Dia decisiu per a en Claudi, que ha aconseguit que la metgessa el deixi sortir al carrer abans de l'operació a vida o mort. Està molt espantat, tal com ho confessa a en Sergi, que n'està igual que ell, i dedica el dia a posar les coses en ordre. D'una banda rep el suport de la Judit i d'en Nil, que li diuen que seran al seu costat quan es desperti, de l'altra demana a la Rebeca que descarti la Joana com a sospitosa.

Finalment se'n va a casa de la Mercè. La mare li declara el seu amor incondicional i ell queda plenament convençut que no va ser ella qui li va disparar. Hi ha un moment dolç entre tots dos, però es trenca quan en Claudi, molt cansat, comença a trobar-se malament.

Per la seva banda, en Lluís sorprèn l'Ània quan li diu que acceptarà els diners del seu germà. El que ella no sap és que en Lluís vol fer servir aquests diners per tapar el forat que no vol que es trobi la Mercè quan sàpiga que l'ha enredat. La noia n'està enamorada i està ben decidida a casar-s'hi.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify