David Clupés
David Clupés

Demà, dissabte, el programa de Catalunya Ràdio "Tot gira" es farà en directe des de l'Open Camp de Barcelona, el primer parc temàtic de l'esport

Aquest dissabte, 8 d'octubre, David Clupés i el seu equip es desplacen a l'Open Camp de Montjuïc, per explicar des d'allà tota l'actualitat esportiva del cap de setmana i amb la participació dels oients. Durant el programa hi haurà entrevistes amb el medallista de waterpolo Xavi Garcia i amb la saltadora Ruth Beitia.

El programa "Tot gira", que començarà a les quatre de la tarda, farà un programa especial des de l'Open Camp, a Montjuïc, i hi haurà una competició entre oients, repartits en dos bàndols, que concursaran en els diferents esports que hi ha a en aquest parc temàtic de l'esport.

Des d'allà el programa també estarà pendent del partit  Reus–Tenerife, de Segona Divisió, amb Xevi Soler, que comença precisament a les quatre. A la secció "La Sobretaula" el programa parlarà amb el medallista olímpic de waterpolo amb la selecció de Croàcia,  Xavi Garcia, i farà l"Snack Barça" amb Lluís Canut. També hi haurà la secció de futbol català, "El melic del futbol", amb el Jordi Mèlich.

A partir de les sis, "Tot gira" també serà al partit Elx–Nàstic, amb Xavi Palau i després s'estrenarà la secció "Territori Guixà", amb Maria Guixà, que entrevistarà la saltadora Ruth Beitia.

Per acabar, a les vuit, es farà la secció "Tot Gira After Hours", conduït per Oriol Rodríguez.

L'Open Camp Barcelona es fa a l'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, al passeig Olímpic, 17-19.

 

catradio.cat/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut