Demà, dissabte, el programa de Catalunya Ràdio "Tot gira" es farà en directe des de l'Open Camp de Barcelona, el primer parc temàtic de l'esport

Aquest dissabte, 8 d'octubre, David Clupés i el seu equip es desplacen a l'Open Camp de Montjuïc, per explicar des d'allà tota l'actualitat esportiva del cap de setmana i amb la participació dels oients. Durant el programa hi haurà entrevistes amb el medallista de waterpolo Xavi Garcia i amb la saltadora Ruth Beitia.
David Clupés

David Clupés

El programa "Tot gira", que començarà a les quatre de la tarda, farà un programa especial des de l'Open Camp, a Montjuïc, i hi haurà una competició entre oients, repartits en dos bàndols, que concursaran en els diferents esports que hi ha a en aquest parc temàtic de l'esport.

Des d'allà el programa també estarà pendent del partit  Reus–Tenerife, de Segona Divisió, amb Xevi Soler, que comença precisament a les quatre. A la secció "La Sobretaula" el programa parlarà amb el medallista olímpic de waterpolo amb la selecció de Croàcia,  Xavi Garcia, i farà l"Snack Barça" amb Lluís Canut. També hi haurà la secció de futbol català, "El melic del futbol", amb el Jordi Mèlich.

A partir de les sis, "Tot gira" també serà al partit Elx–Nàstic, amb Xavi Palau i després s'estrenarà la secció "Territori Guixà", amb Maria Guixà, que entrevistarà la saltadora Ruth Beitia.

Per acabar, a les vuit, es farà la secció "Tot Gira After Hours", conduït per Oriol Rodríguez.

L'Open Camp Barcelona es fa a l'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, al passeig Olímpic, 17-19.

 

catradio.cat/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira