CiU i PSC es culpen mútuament del fracàs de la cimera anticrisi

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Jordi Turull afirma que el PSC no toca de peus a terra i Maurici Lucena acusa CiU de manipular la realitat.

Convergència i Unió i el Partit dels Socialistes de Catalunya s'enfronten pel fracàs de la cimera anticrisi que s'havia de fer aquest cap de setmana. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, el portaveu de CiU, Jordi Turull ha afirmat que les propostes del PSC eren irreals i que Convergència no pot assumir acords que després no podria complir: "El govern ha fet un càlcul aproximat de totes les propostes del PSC i sumaven 6.000 milions d'euros. És que, esclar, anar així a una cimera sabent l'ofec econòmic i l'ofec de tresoreria que té la Generalitat, és no tocar de peus a terra."
 
El portaveu del PSC, Maurici Lucena, ha acusat Turull de manipular la realitat. "Clar que menteix, quan diu això dels 6.000 milions, bé, menteix, o sigui, fa un ús molt flexible de la realitat. Per què? Perquè ell sap perfectament que el que hi havia era una llista de la que havíem de prioritzar". Lucena ha explicat a El matí de Catalunya Ràdio que la cimera no es fa perquè encara s'està pendent dels pressupostos i de la flexibilització del dèficit anunciada pel govern espanyol.
 
CiU i el PSC coincideixen que era millor desconvocar la cimera anticrisi que arriscar-se a un fracàs, però no descarten que es pugui fer més endavant.

 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut