Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un ampli seguiment de la segona cimera del pacte fiscal

Agustí Esteve i Martí Farrero conduiran a partir de les 12 del migdia un programa especial a Catalunya Informació amb l'última hora de la reunió que es fa al Palau de la Generalitat.

Aquest dijous, 12 de juliol, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran a partir de les nou del matí un ampli seguiment de la segona cimera del pacte fiscal des del Palau de la Generalitat.

A les dotze del migdia, Catalunya Informació emetrà un programa especial conduït per Agustí Esteve i Martí Farrero, amb les dades més actualitzades de la reunió, l'opinió dels experts i les compareixences dels representants del govern i dels partits polítics. En aquest especial hi participaran especialistes com Joan Vintró, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, i Maite Vilalta, professora d'Economia Política i Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona. El programa emetrà reportatges de la sèrie Cafè per a tothom, en què s'analitzen la política de retallades de les comunitats autònomes en aquests moments de crisi i la força econòmica de Catalunya en el conjunt de territoris de l'estat espanyol.

Els serveis informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació seguiran la cimera in situ al Palau de la Generalitat a partir de les nou del matí, una hora abans del començament de la trobada. Catalunya Informació oferirà íntegrament les compareixences dels diferents representants polítics que han participat en la reunió. Tant els blocs de Catalunya Informació com els butlletins de Catalunya Ràdio donaran tots els detalls sobre l'evolució de la cimera.

catradio.cat
Anar al contingut