Ones Lliures: Línies
Ones Lliures: Línies

Catalunya Ràdio estrena aquesta Setmana Santa el programa "Ones lliures", una iniciativa conjunta de l'emissora amb el Teatre Lliure

El divendres 3 d'abril, a les 20.00 hores, s'emetrà l'obra "Nduti", de Marc Artigau, i el dissabte, 4 d'abril, a la mateixa hora, "Línies" de Marília Samper

El procés de gestació del programa "Ones lliures" arrenca el mes de desembre del 2014, quan Catalunya Ràdio va col·laborar amb el Teatre Lliure en un projecte que va aconseguir convertir un espai teatral en un estudi de ràdio amb públic en directe.

El projecte es va dir "Ones lliures" i va ser una manera de recuperar el tradicional format del radioteatre, directe amb públic, en un escenari excepcional com el del Teatre Lliure, sumant al projecte l'evolució del mitjà, les noves tecnologies i el llenguatge teatral contemporani.

Ara, aquesta Setmana Santa, Catalunya Ràdio oferirà la radiodifusió de dues obres del Teatre Lliure.

El divendres 3 d'abril, a les vuit del vespre, s'emetrà "Nduti", de Marc Artigau. L'obra té al repartiment Manel Barceló, Glòria Cano, Marta Marco, Òscar Muñoz i Joan Solé. La direcció és del mateix Marc Artigau.

L'endemà, el dissabte 4 d'abril, també a les vuit del vespre, s'emetrà l'obra "Línies", de Marilia Samper. La interpretació comptarà amb els actors Ricard Farré, Muguet Franc, Camilo García, Dolors Martínez, Mont Plans i Pau Roca. La direcció és de la mateixa autora, Marilia Samper.

La realització radiofònica en tots dos casos és de Dolors Martinez.

Aquesta col·laboració entre el Teatre Lliure i Catalunya Ràdio tindrà una presència destacada al web de Catalunya Ràdio, on es podran trobar els continguts dels dos programes, acompanyats d'imatges, la fitxa tècnica i els textos de les obres.

 

Catradio.cat

Catradio.Cat/OnesLliures

Facebook.com/CatalunyaRadio

Twitter.com/CatalunyaRadio

Anar al contingut