Sergey Ostrovsky
Sergey Ostrovsky
Dimecres, a les 22.00

Catalunya Música oferirà en directe el concert inaugural del Festival AIMS des de Solsona

Aquest dimecres, 10 d'agost, a les 22.00, Catalunya Música transmetrà, des del Teatre Comarcal de Solsona, el concert Inaugural del Festival AIMS. El protagonitzaran Seon-hee Myong al piano, Sergey Ostrovsky al violí, Andriy Viytovych a la viola, Peter Thiemann al violoncel i Christoph Rahn al contrabaix, amb obres de Ravel, Brahms i Piazzolla. Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.

L'AIMS és l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona que fa catorze anys que ofereix tres tipus de programes: AIMS Acadèmia, amb formació a joves músics d'arreu del món a través de classes individuals i en grup amb reconeguts professors de música; AIMS Social, que duu a terme activitats socials que vinculen la música amb la societat, i el Festival AIMS, que ofereix l'oportunitat perquè els estudiants de l'Acadèmia, en companyia dels seus professors, puguin mostrar el seu talent i les seves habilitats acabades d'aprendre a l'Acadèmia, tocant davant un públic local, en pobles singulars, dins d'esglésies i en llocs històrics. 

Els concerts del Festival AIMS són la culminació de l'aprenentatge realitzat i de l'orientació rebuda, i connecten els estudiants i els mestres amb el públic. L'alt nivell dels estudiants, l'elevada intensitat de treball desenvolupat durant l'Acadèmia i l'excepcional qualitat dels professors donen com a resultat un festival singular, proper i de gran qualitat.

En el concert inaugural del Festival AIMS, demà, cinc dels mestres de l'AIMS Acadèmia d'aquest any, Sergey Ostrovsky, Andriy Viytovych, Peter Thiemann,  Christoph Rahn i Seon-hee Myong interpretaran la Sonata per a violí i piano n. 2 de Maurice Ravel, la Sonata per a viola i piano op. 120 n.1 de Johannes Brahms i una selecció d'obres d'Astor Piazzolla.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut