Catalunya Música ofereix en directe 'La Bohème' de la temporada dels Amics de l'Òpera de Sabadell

El divendres 16 de maig, a les nou del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès per transmetre l'òpera La Bohème, de Giacomo Puccini, amb les veus de Montserrat Martí, Francesco Pio Galasso, Núria Vilà, Carles Daza i Jorge Tello, entre d'altres, juntament amb la Coral de Nens de l'Agrupació Pedagògica Sant Nicolau, el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigits per Rubén Gimeno.
Els comentaris de la transmissió els farà Jaume Radigales.
 
La Bohème, de Giacomo Puccini, es va estrenar l'1 de febrer del 1896 al Teatre Regio de Torí. El llibret, de Giuseppe Giacosa i Luigi Illica, està basat en la novel·la per entregues Escenes de la vida de bohèmia, d'Henri Murger.
 
Explica la història d'una colla d'artistes bohemis pobres que viuen al Barri Llatí, a París, cap al 1830. L'òpera se centra, sobretot, en la tràgica història d'amor que uneix el poeta Rodolfo i la jove cosidora Mimí, que mor prematurament de tuberculosi.
 
La Bohème és, sens dubte, una de les obres mestres de Giacomo Puccini i una de les creacions més originals del teatre líric, que continua sent de les òperes més representades arreu del món.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.
 
 
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica
Anar al contingut