Mònica Terribas
Mònica Terribas

Antoni Bassas, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 9 de març, a les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà el periodista Antoni Bassas que acaba de publicar el llibre "La nació en portada: El debat de Catalunya i Espanya a la premsa". Bassas analitzarà una selecció de portades de la premsa de Barcelona i de Madrid dels darrers 40 anys, en un exercici de periodisme comparat que permet comprovar l'evolució dels termes amb què els mitjans han informat de les relacions entre Catalunya i Espanya.

Tertúlia política

A les 8.55, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB, Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, Manuel Milián Mestre, periodista, assessor d'empreses; Simona Levi, activista i membre d'Xnet, i Antoni Bassas.

A les 10.35, la tertúlia esportiva amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, Carme Lluveras, "coach" de bàsquet, Ricard Torquemada, director de "LaTdT" de Catalunya Ràdio, i Ramon Besa, redactor en cap del diari El País.

A les 11.12, la secció "Lecturàlia" amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a l'escriptor David Nel·lo que ha guanyat el Premi Sant Jordi que atorga Òmnium Cultural per la novel·la "Les amistats traïdes".

A les 11.45, a "Pregunta'm el que vulguis", l'estudiant de tercer de Periodisme a la UPF Joan Simó entrevistarà Anna Valle, anestesista al Parc Taulí de Sabadell i metgessa voluntària.

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee tindrà de convidats la periodista i escriptora Gemma Ruiz i l'oient Ivan F. Mula.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut