Albert Segura i Adam Martín piloten un estiu especial a Catalunya Ràdio, ple de música i esport

Avui, Catalunya Ràdio inaugura la programació estiuenca amb Albert Segura a "El matí de Catalunya Ràdio" i Adam Martín a l'"Estiu de Gràcia", el duo de veus que es faran sentir, en directe des de l'estudi 1, durant sis setmanes d'un estiu radiofònic que s'allargarà fins al 30 d'agost

"El matí de Catalunya Ràdio" incorpora Carla Solé, Abraham Orriols, Eva Arderius, Pere Rusiñol, Roger Vinton, Jordi Creus, Roger Carandell, Juliana Canet, Joan Grivé i Marta Montaner com a principals col·laboradors.   

L'"Estiu de Gràcia" encara les tardes amb Bru Esteve, Long Li Xue, Anna Guitart, Joan Ollé, Maria Nicolau, David Arnau, Marta Tafalla, Esteve Plantada, Elena Crespi, Guillamino, Laia Creus, Pau Vidal i molts més col·laboradors.

Són també novetat les propostes musicals "Laberint Sondheim", amb Àlex Gorina; "Viva l'Italia", amb David Guzman, i "Cafè Amèrica", amb Albert Puig.

El programa "Crims", amb Carles Porta, estrena la sèrie de cinc capítols sobre Dieguito el Malo, la història de Juan Diego Redondo Puertas, que l'any 1978 va liderar la fuga més nombrosa de presos de la història recent d'Europa, a la presó Model de Barcelona.

Els esports mantindran obertes les finestres del "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà; "El club de la mitjanit", amb Francesc Garriga; el "Tot gira", i "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler seguint la competició del Barça a la Lliga i la Champions.

Altres programes destacables són "Dies de ràdio", amb Santi Carreras; "La fonda", amb Pep Nogué; "Tast vertical", amb Empar Moliner; "En guàrdia!", amb Enric Calpena; "Generació digital", amb Albert Murillo; "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina"; "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez, o "El divan", amb Sílvia Cóppulo.

Els dissabtes i diumenges, "El suplement" recuperarà els millors reportatges de la temporada i els espais més destacats de "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, i d'"Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés.

Els continguts d'iCat tornen a ocupar una part important de l'oferta musical d'estiu, com "iCatMans", amb Quim Rutllant i Ester Plana; "Pista de fusta", amb Miqui Puig; "Sona 9", amb Lluís Gendrau; "A tocar!", amb Maite Sadurní, o "Jazz Watusi", amb Dani Nel·lo.  

 

Catalunya Ràdio ha estrenat avui, a les 7.00, la programació d'estiu amb "El matí de Catalunya Ràdio" d'Albert Segura, una graella que s'allargarà fins al 30 d'agost. Seran sis setmanes d'estiu radiofònic amb una "graella atípica". Així és com la qualifica Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, que destaca els directes del matí i la tarda, amb Albert Segura i Adam Martín, i els continguts culturals, amb un gran pes de la música, i també els programes esportius, que mantindran la seva activitat per seguir els trams finals de la Lliga i la Champions.

Després d'un hivern en què la graella s'ha anat fent "setmana a setmana" i amb les mesures de seguretat encara vigents a causa de la pandèmia, Gordillo apunta que la programació de Catalunya Ràdio manté la seva estratègia dels últims mesos, "adaptant-se a la realitat i vetllant per la seguretat dels professionals". "Estarem molt pendents de l'actualitat, però també estarem amb el món de la cultura, com a ràdio oficial d'un Festival Grec també atípic i amb un programa específic com és "Café Amèrica", per exemple, o amb novetats com "Laberint Sondheim" o "Viva l'Italia", i també mantenim els directes esportius, amb "Tot costa", "El club de la mitjanit", "Tot gira" i "La TdT", concreta el director del grup d'emissores.

Els continguts de proximitat, amb programes com "La fonda" o "Tast vertical", en un moment d'aturada de la mobilitat de llarga distància i de previsible creixement del turisme interior, són també continguts nous a tenir en compte, segons afirma Gordillo, que convida els oients a fer un ús més digital de la ràdio durant l'estiu, "anat a buscar els podcasts d'aquells continguts que més els interessin en el moment que més els vingui de gust, al nostre web i a les nostres aplicacions".

 

De dilluns a divendres

Els matins informatius de l'estiu seran d'Albert Segura, amb "El matí de Catalunya Ràdio", que cada dia, de 7.00 a 13.00, despertarà Catalunya refrescant el format de magazín informatiu, en directe des de l'estudi 1 de Catalunya Ràdio. El programa oferirà les claus de l'actualitat, pendent sempre de l'última hora de la crisi del coronavirus i les seves conseqüències econòmiques, socials i polítiques, amb entrevistes als protagonistes del dia, l'anàlisi plural dels experts i les tertúlies, sense oblidar l'entreteniment.

Precisament, la crisi sanitària serà el centre d'atenció de la secció "Presents, un homenatge als absents", amb Carola Solé, els dilluns i dijous, a les 10.30. La fredor de les xifres de morts per coronavirus amaga històries personals que mereixen ser recordades. Qui i com eren els que ja no hi són? Darrere les estadístiques d'hospitals, residències i funeràries hi ha vides singulars de catalans anònims que "El matí de Catalunya Ràdio" vol humanitzar per convertir els recomptes de víctimes de la pandèmia en històries de vida que tenen noms i cognoms que han deixat la seva petjada i per posar cara a algunes d'aquestes 12.000 persones, recuperant vivències pròpies en què tothom s'hi veurà reflectit.

Els dilluns a les 11.00, Abraham Orriols convertirà un estiu diferent en "Un estiu de merda", buscant les pitjors històries dels famosos: estius per oblidar que ningú no penjarà a Instagram, viatges accidentats, primeres feines precàries o aquell primer amor que acaba malament. Els oients descobriran els malsons d'una nit d'estiu de Mercedes Milà, Carles Porta, Flavita Banana, Mireia Oriol o Jair Domínguez.   

Els dimarts, a les 10.30, a "Els exs de l'Eva Arderius", exalcaldes, ministres, regidors o diputats jubilats que han abandonat la primera línia per tornar a la vida real i recuperar la seva privacitat explicaran la seva vida després de la política. Van deixar la política o la política els va deixar? Com es gestiona l'absència de poder i com és la reincorporació al mercat laboral? Ho explicaran Joan Clos, Santi Vila, Imma Mayol, Irene Rigau o Alberto Fernández Díaz, entre d'altres. I a partir de les 11.00, l'"OK, boomer", amb Andrea Gumes fent de guia virtual entre pantalles, fent "scroll" i absorbint continguts digitals per ajudar els oients a habitar les xarxes socials i evitar la sobresaturació de consum digital.

Els dimecres, a partir de les 10.30, el programa aprofitarà que és estiu, aixecarà les estores i baixarà a les clavegueres per rescatar aquelles notícies silenciades i oblidades, que han passat desapercebudes als mitjans de comunicació durant la temporada. Serà l'hora dels "Silencis mediàtics". I a les 10.45 arribarà "Projectes singulars", amb Pere Rusiñol, que descobrirà projectes singulars del cooperativisme català, altres formes de fer empresa, com Menskas, Som mobilitat, Frescoop, Aiguacoop... Alternatives davant la crisi econòmica que segueix el coronavirus.

I també els dimecres, a les 11.00, "La gran teranyina de Roger Vinton" farà un recorregut per les grans famílies del poder a Catalunya, les elits que durant generacions han determinat l'economia i la política del país. Qui mou els fils, què en queda de l'alta burgesia i quins secrets amaga el món endogàmic que hi ha darrere dels grans cognoms de la banca, les farmacèutiques, el Barça, la cervesa o el motor. 

Els dijous, a les 10.30, "No m'expliquis històries", amb Jordi Creus, viatjarà en el temps per recordar grans batalles, heroïcitats i aventures sorprenents de la història de Catalunya. Totes semblen mentida, però algunes ho són i seran els oients els qui hauran de descobrir quins relats són inventats i quins són reals. I tot seguit, a partir de les 11.00, arribarà "Dilema nacional", amb Roger Carandell, Juliana Canet, Joan Grivé i Marta Montaner, els quatre membres d'un tribunal (im)popular que es pronunciaran sobre alguns dels dilemes que Catalunya no pot defugir, molt més importants que la política, i que ha arribat el moment d'afrontar.

I els divendres torna "Gandules d'estiu" per segon any consecutiu. A partir de les 10.00, el programa reivindica una tradició que es perd: treure la cadira a la fresca i fer petar la xerrada amb uns veïns que aviat no coneixerem. Una reunió de famosos locals per desmentir o confirmar tòpics que tindrà lloc a Sabadell i Terrassa (Gemma Ruiz, Vicenç Villatoro, Rosa Boladeras i Mariona Ribas), Badalona (Lluís Marco, Laura Fa, Iu Forn i Tomàs Molina), Girona (Rafel Nadal, Carla Nieto, Àngels Bassas i Salvador García-Arbós), Igualada (Diana Gómez, Júlia Cot, Red Perill i Kílian Sebrià), Vilanova i la Geltrú i Sitges (Jordi Milan, Guillem Albà, Anna Barrachina i Francesc-Marc Àlvaro) i Berga (Jaume Capdevila, "Kap", Toni Massanés, Gemma Puig i Núria Picas).

I aquest estiu tampoc no faltaran el "Bolos d'estiu", de dilluns a divendres, a les 11.45, amb l'actuació en directe a l'estudi 1 d'artistes i grups com Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Ferran Palau, La Pegatina, Suu, Gemma Humet, Paula Valls o The Sey Sisters, que donaran pas, a partir de les 12.00, al bo i millor del concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee

A les 13.05 i fins a les 14.00, agafarà el testimoni el programa "La fonda", amb el cuiner Pep Nogué, que farà divulgació distesa de la gastronomia del país, des de l'avantguarda fins a la tradició, des dels productes llunyans fins als locals, i amb pinzellades de literatura i maridatges, sense oblidar l'agricultura, la pagesia, la pesca i la transformació dels productes de qualitat.

A partir de les 15.05 fins a les 16.00, a "Crims", Carles Porta explicarà crims de veritat de manera novel·lada i n'analitzarà el rerefons i les circumstàncies que envolten autors i víctimes, amb la col·laboració de Lídia Orriols. El programa arrencarà amb l'estrena de l'espectacular sèrie de cinc capítols sobre Dieguito el Malo, la història de Juan Diego Redondo Puertas, que l'any 1978 va liderar la fuga més nombrosa de presos de la història recent d'Europa, a la presó Model de Barcelona, i també recuperarà la sèrie de sis capítols sobre el cas de la bibliotecària Helena Jubany.

I també en directe des de l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, "Estiu de Gràcia", de les 16.05 a les 19.00, tres hores diàries d'informació, entreteniment, divulgació, humor, cultura i reflexió, tot amb el to desenfadat però rigorós marca de la casa d'Adam Martín. Ell farà de president durant un estiu que ningú no s'esperava, al capdavant d'un còctel de col·laboradors sorprenent: periodistes, experts, joves i no tan joves, frívols i profunds -o les dues coses alhora-, veterans de la ràdio i gent que s'estrena per primer cop tractant de temes clàssics -cinema, llibres o relacions de parella- o temes totalment diferents, des d'una perspectiva personal i intransferible.

Els adolescents Bru Esteve i Long Li Xue seran cada dia, de 16.00 a 17.00 i de 17.00 a 18.00, respectivament, a la taula de redacció de redacció de l'"Estiu de Gràcia", repassant l'actualitat i amb una secció que visitarà espais que mai abans havia vist, el primer, i fent un test al convidat del programa i comentant les respostes dels seus seguidors a les xarxes, el segon. Avui, s'estrenen amb l'actor i presentador Quim Masferrer, que farà de padrí d'inici de temporada, i el psicòleg Jaume Funes, expert en adolescents, a qui plantejaran la gran qüestió: "L'adolescència es pot curar?" 

Els dilluns, el periodista expert en cinema Toni Garcia Ramon obrirà "El consultori del doctor Garcia", on repassarà les errades de les grans pel·lícules de la història; l'actor Pep Garcia parlarà de grans moments de l'esport, submergint-se en l'èpica de grans partits, combats o jugades que han passat a la història i repassant llibres, documentals o pel·lícules que en parlen; l'historiador de l'art i musicògraf Albert Ferrer Flamarich explicarà aspectes curiosos del món de la música clàssica, des de Mozart fins a la sarsuela, i contestarà a preguntes com quina relació hi ha entre Beethoven i el grup Arcade Fire, entre d'altres, i el director de teatre Joan Ollé, el degà del programa, tindrà secció dilluns i dimecres per compartir la seva mirada irònica i sàvia del món.

Els dimarts, David Rodríguez, jove expert en xarxes i "influencer" de 16 anys, seguirà les últimes tendències del món 2.0; la periodista cultural Anna Guitart descobrirà cada dimarts l'apassionant món dels processos creatius dels artistes -espais, substàncies, llocs on inspirar-se, rutines, manies...-, i la cuinera Maria Nicolau, xef del restaurant Ferrer de Tall de Vilanova de Sau, compartirà amb els oients els seus coneixements sobre cuina. I també serà el dia que el programa tractarà algun tema relacionat amb la Covid-19: investigació, efectes sobre la salut del virus i del confinament...

Els dimecres, el guionista David Arnau portarà el "Quadern de vacances", amb exercicis per passar l'estiu entretinguts i la doctora en Filosofia Marta Tafalla reflexionarà sobre què diu de les persones la relació que tenen amb el seu entorn (animals, medi ambient, etc.).

Els dijous, el poeta i crític Esteve Plantada parlarà de novetats editorials i llibres de tota la vida i la psicòloga Elena Crespi donarà consells sobre les relacions de parella, parlant de temes com la infidelitat, els trencaments o el confinament. I també serà el dia que el programa tancarà amb un actuació musical en directe de grups i cantants nous i cantants poc coneguts.

I els divendres, la secció "Perfil cultural", amb la periodista Clàudia Rius, relacionarà diferents tipus de persones -angoixades, obsessionades per l'ordre, etc.- amb expressions culturals i artístiques; la secció de música "Ultracongelats", amb el músic Pau Guillamet, "Guillamino"; Laia Creus farà de guia turística pel territori; l'expert en llengua Pau Vidal ajudarà a millorar el nivell de català dels oients; els corresponsals de Catalunya Ràdio repassaran l'actualitat dels llocs on viuen, i Eva Cartañà i les redactores del programa tancaran la setmana amb un repàs humorístic dels millors moments de l'"Estiu de Gràcia".

La música i l'optimisme tindran també secció diària a l'"Estiu de Gràcia", a la secció "Plaers culpables", amb personatges coneguts que confessaran quines són les cançons que els fa vergonyeta admetre que els encanten i els fan perdre els papers, i amb una història quotidiana protagonitzada per una persona anònima.

"Dies de ràdio", amb Santi Carreras, viurà la tercera temporada d'estiu a l'antena de Catalunya Ràdio, de dilluns a divendres, de 21.05 a 22.00, amb 30 programes en què es podran sentir les "veus de sempre" de l'emissora recordant algunes perles de la història de la ràdio, com Xavier Graset, Sígfrid Gras, Jaume Freixes, Carles Castellnou, Paloma Núñez i Albert Calatrava, que reviuran com es treballa a la delegació de Catalunya Ràdio a Madrid. Els oients també podran conèixer la història de l'"APM?" de Catalunya Ràdio, des dels seus inicis fins avui, per boca de Guillem Sans i Xavi Cazorla; la gènesi del programa multigènere "Quatre gats" explicada per Ricard Ustrell, o una entrevista amb Carles Vilarrubí, director adjunt de Catalunya Ràdio entre 1983 i 1986, sobre els inicis de l'emissora.

I la història de la ràdio donarà pas a l'humor radiofònic de l'"APM?", amb Xavi Cazorla, de dilluns a divendres, de 22.05 a 23.00.

"Les dones i els dies", amb Montse Virgili, viurà el seu primer estiu a la graella de Catalunya Ràdio, els dimarts, de 00.05 a 01.00, després d'una tardor d'estrena molt exitosa. Un programa necessari, que dona rellevància a les dones de diferents àmbits i èpoques, deure imprescindible en els temps que corren i en els que han de venir.

 

El cap de setmana

"El suplement" obrirà per vacances, els dissabtes i diumenges, de 09.05 a 12.00, amb l'espai "L'ofici d'educar", de 09.00 a 10.00, amb Elisabet Pedrosa reflexionant amb pares, mares i educadors d'arreu de Catalunya Ràdio per setè estiu consecutiu. De 10.05 a 11.00, serà l'hora de la secció "El reportatge", una selecció dels dotze millors reportatges socials, culturals i històrics de la temporada fet per l'equip del programa, amb Roger Escapa al capdavant, viatjant fins a la Lluna, descobrint com és néixer en temps de pandèmia o commemorant els 120 anys del Barça, entre d'altres. I finalment, d'11.05 a 12.00, l'espai "El restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, que es cruspirà enòlegs, historiadores, publicistes, escriptors, pageses i xefs, amb la companyia de l'equip de col·laboradors habituals.

Els dissabtes i diumenges, de 12.05 a 13.00, Empar Moliner descobrirà un estiu més tots els colors del vi, a "Tast vertical".

Des del ventre canoa d'"Els viatgers de la Gran Anaconda", també els dissabtes i diumenges de 13.05 a 14.00, Toni Arbonès practicarà una observació directa i propera que ajuda a entendre millor el món, acompanyat per experts que descobreixen el planeta, la geografia, l'expressió de la gent, les formes de pensament i la transmissió del coneixement escrit i oral.

"En guàrdia!", amb Enric Calpena, farà també doble emissió, els dissabtes i diumenges, de 15.05 a 16.00, revivint les aventures i heroïcitats més apassionants de la història, amb la col·laboració de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

La informació digital tindrà una doble franja, dissabtes com diumenge: de les 16.05 a les 17.00, "Generació digital", amb Albert Murillo, i de 17.05 a 18.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina.

Els diumenges, de 20.05 a 21.00, Gaspar Hernàndez recuperarà els programes més destacats de la temporada de "L'ofici de viure", amb les millors eines per al benestar emocional, després d'un hivern molt complicat.

Les entrevistes en profunditat arribaran a l'hora d'"El divan", dissabtes i diumenges, de 21.05 a 22.00, amb Sílvia Cóppulo.

 

Informatius i esports

A l'estiu, Catalunya Ràdio mantindrà el compromís amb l'actualitat. De dilluns a divendres, de 06.00 a 07.00, es farà un informatiu en emissió conjunta amb Catalunya Informació, i el cap de setmana s'emetrà de 08.00 a 09.00.

Al migdia, de dilluns a divendres de 14.00 a 15.00, hi haurà el "Catalunya migdia", amb 40 minuts d'informació general i 20 minuts d'informació esportiva. Els dissabte i diumenges, l'informatiu del migdia serà de 14.00 a 14.30.

Al vespre, de dilluns a divendres, hi haurà el "Catalunya vespre" de 20.30 a 21.00, i el cap de setmana, de 19.00 a 19.30, un informatiu en emissió conjunta amb Catalunya Informació.

Com sempre, a cada hora, s'oferirà un resum informatiu amb el més destacat fins a aquell moment, i durant les 24 hores, tota l'actualitat a Catalunya Informació.

Els programes esportius que no s'aturen a l'estiu són el "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà; "El club de la mitjanit", amb Francesc Garriga; el "Tot gira", i "La TdT", amb Ricard Torquemada i Bernat Soler, que seguiran tota l'actualitat del món de l'esport i del Barça dels mesos d'estiu. Cada tarda, de dilluns a divendres i de 19.00 a 20.30, s'emetrà el "Tot costa". I cada nit, també de dilluns a divendres, de 23.00 a 00.00, serà l'hora d'"El club de la mitjanit". I els caps de setmana, aquesta mateixa hora de la nit l'ocuparà el "Tot gira".

 

La música omple la graella d'estiu

Si hi ha un contingut que predomina aquest estiu a la graella de Catalunya Ràdio és la música. Una altra de les grans novetats de la temporada estival és "Laberint Sondheim", amb Àlex Gorina, els dissabtes i diumenges, de 22.05 a 23.00. Un programa musical que vol ser un merescut homenatge al compositor nord-americà Stephen Sondheim, que va complir 90 anys el març passat. Autor de grans bandes sonores ("Sweeney Tood, "A little night music", "Golfus de Roma" o "Into de Woods"), és conegut també com a autor dels "lyrics" més intel·ligents, plens d'enigmes, paranys, dobles sentits, jocs de seducció... Fruit de la seva afició a l'atzar i a les matemàtiques. "Laberint Sondheim" començarà i acabarà amb una cançó de Sondheim i entre l'una i l'altra, s'aniran encadenant músiques de tots els gèneres seguint una xarxa lògica de vincles i connexions. Un autèntic i enjogassat laberint musical, amb la col·laboració de Sílvia Andrés i Alfons Gorina.

Una altra novetat és "Viva l'Italia", amb David Guzman, que farà un repàs de la història i els mites de la cançó italiana, els dissabtes, de 20.05 a 21.00. Més que un programa, "Viva l'Italia" és una gran declaració d'amor a les veus, els compositors, els intèrprets i les peces que han fet de la música italiana un patrimoni universal. Des de la cançó napolitana fins als hits de San Remo passant pels grans cantautors, donarà a conèixer les històries al darrere de les cançons d'icones com Mina, Fabrizio de André, Lucio Dalla o Mia Martini, entre altres llegendes. Cançons que es podran escoltar també al perfil de Spotify del programa.

I els diumenges a la mateixa hora l'aposta cultural és "Cafè Amèrica", el programa d'Albert Puig que acompanya el Festival Grec de Barcelona i que busca entre bambolines totes les músiques que defineixen l'essència d'un festival molt transversal i amb una mirada especial a la cultura llatinoamericana. "Café Amèrica" és un viatge de deu setmanes amb dos programes monogràfics dedicats a figures com Omara Portuondo i Xavier Cugat, que també fa un seguiment específic de les músiques de la dansa, el teatre o el circ, el tango i el flamenc, el jazz, la música urbana llatina i l'activitat musical del programa "De Grec a Grec". Un viatge sonor que es podrà escoltar també al perfil de Spotify del "Café Amèrica". L'acompanyament del Festival Grec s'amplia aquest estiu amb la transmissió d'algun dels seus espectacles, a l'espai "Grec/iCat", els dissabtes de 00.05 a 01.00, que oferirà als oients de Catalunya Ràdio escoltar versió radiofònica de "No passa cada dia que algú ens necessiti", de Carme Portaceli, entre d'altres.

Els grans títols i noms de la literatura universal tindran també la seva finestra, els dijous de 00.05 a 01.00, amb "Ciutat Maragda", de la mà de David Guzman.

I com cada estiu, Catalunya Ràdio obre també finestres diàries als continguts d'iCat, de dilluns a divendres, de 00.05 a 01.00, i els caps de setmana. Els dilluns, de 00.05 a 01.05, "Serioses" portarà una selecció dels millors moments de la ficció televisiva nacional i internacional explicada per Sílvia Comet i Cristina Bordas, amb entrevistes, rànquings, personatges, bandes sonores...

Els dimecres a la mateixa hora, "Memento", amb Josep Maria Bunyol, recordarà pel·lícules, directors i actors que han marcat la memòria dels espectadors.

"Adolescents iCat", amb Roger Carandell, l'espai audiovisual multiplataforma adreçat a joves de 13 a 20 anys articulat al voltant d'una entrevista a fons i que té també versió en vídeo a YouTube i a Instagram, que s'emetrà els divendres.

Totes les activitats festives i de cultura d'arrel són l'hàbitat natural d'"iCatMans", els dissabtes i diumenges, de 06.05 a 08.00, amb Quim Rutllant i Ester Plana. Dues hores de folk del país i de les músiques del món amb els principals artistes d'arreu.

Els programes "Sona 9", amb Lluís Gendrau, descobrirà l'escena emergent de la música en català, els dissabtes de 18.05 a 19.00, i "5 Songs", amb Blai Marsé, descobrirà les cinc cançons favorites de la vida de les figures del pop i el rock més rellevants, els dissabtes i diumenges de 14.30 a 15.00 i de 19.30 a 20.00.

Els diumenges torna, per tercer estiu consecutiu, "Els homes clàssics", de 18.05 a 19.00, amb Albert Galceran i Pedro Pardo, un excel·lent duet amb un objectiu clar: explicar la història de la música per demostrar que la clàssica és viva i també divertida.

Les matinades tornen a ser el territori de "Pista de fusta", amb les propostes de Miqui Puig per ballar de dilluns a divendres, d'01.05 a 03.00, i de "Geografia humana", el GPS sonor ple d'emocions de Maite Sadurní, de dilluns a divendres, de 03.05 a 04.00.

Sadurní continuarà els dissabtes i diumenges, d'1.05 a 02.05, a "A tocar!", per recordar algunes de les actuacions que han passat aquesta temporada per l'escenari de Catalunya Ràdio. Dani Nel·lo agafarà el testimoni a partir d'aquella hora i fins a les 03.00, a "Jazz Watusi", per connectar el jazz a diversos aspectes de la cultura i de la vida, viatjant en el temps i donant un cop d'ull als músics de casa nostra.

 

catradio.cat

Anar al contingut