Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Agredits i advocats davant del judici a la repressió policial de l'1-O, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimecres, 14 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà una taula amb persones agredides l'1-O en quatre centres de Barcelona i amb els seus advocats, amb motiu de l'inici del judici a la repressió policial: Santiago Guerra, agredit a l'Escola Pia Sant Antoni; Esther Raya, a l'Escola Pau Claris; Jordi Meca, a l'Escola La Mediterrània; Sonia Basco, al CEIP Mare Nostrum, i els advocats de l'Associació de Juristes pels Drets Humans, Núria Garrido i Bernat Barceló.

La taula es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

A partir de les 09.00, la tertúlia amb José María Fuster Fabra, advocat; Pepa Martínez, directora de LaFede.cat; Jordi Barbeta, periodista; Joan Manuel Tresserras, professor de Ciències de la Comunicació a la UAB, i Sara González, periodista del Nació Digital.

 

Entrevistes a Boaventura de Sousa i Dani de la Orden i actuació de la jove orquestra Amadeus

A partir de les 10.00, "El racó de pensar" amb David Fernàndez, que inclourà l'entrevista a Boaventura de Sousa, sociòleg i pensador portuguès de visita a Barcelona per presentar el llibre "Izquierdas del mundo, ¡uníos!" (Icaria Editorial).

A tres quarts d'11.00, entrevista a Pablo González, director i fundador del projecte de formació musical gratuïta Vozes i president de Músics per la Pau, acompanyada de l'actuació en directe de vuit joves músics de l'orquestra Amadeus.

A partir de les 11.00, "Mediats i serioses, S.L." amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas. La secció inclourà l'entrevista a Dani de la Orden, un dels directors de la sèrie "Élite" de Netflix.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut