Acord entre la CCMA i Espectarama per a la promoció i difusió del Festival Internacional de Cine BCN-Sant Jordi

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Espectarama han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre la cultura en el marc de les activitats culturals que tindran lloc durant la primera edició del BCN Film Fest. TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans oficials en la primera edició d'aquest nou festival.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i promocionaran les projeccions i activitats previstes en l'edició de 2017 del BCN Film Fest.

Espectarama organitza la 1a edició del BCN Film Fest (Festival Internacional de Cine BCN-Sant Jordi), del 21 al 28 d'abril, als Cinemes Verdi del barri de Gràcia de Barcelona. EL BCN Film Fest pretén convertir-se en un punt de trobada imprescindible per al públic de Barcelona. Un festival que neix, com l'emblemàtica diada de Sant Jordi, amb un caràcter popular i obert a tots els públics i a tot tipus de gèneres, i que girarà al voltant del món de la literatura, els autors i l'art. TV3 i Catalunya Ràdio seran mitjans oficials en la primera edició d'aquest nou festival.

L'actor nord-americà Richard Gere inaugurarà el Festival Internacional de Cine BCN-Sant Jordi el 20 d'abril, a les 20.00, als cinemes Verdi, amb una projecció benèfica de la seva nova pel·lícula, "Norman".

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i els festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut