Fitur
Fitur

"L'oracle" de Catalunya Ràdio s'emet des de Fitur

El programa, dirigit i presentat per Xavier Graset, farà tertúlia amb la directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, i els responsables del sector a les demarcacions de Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona, des de la Fira Internacional de Turisme a Madrid.

El programa de Catalunya Ràdio "L'oracle", amb Xavier Graset, s'emetrà aquest dimecres, 28 de gener, des de Madrid amb motiu de la 35a Fira Internacional de Turisme, Fitur. Aquest certamen, que aplega més de 9.000 expositors de 165 països i espera rebre més de 200.000 visitants, se celebra entre els dies 28 de gener i 1 de febrer al recinte de Feria de Madrid.

Durant el programa, Graset conversarà amb Marian Muro, directora general de Turisme de la Generalitat. A més de comentar l'actualitat, la tertúlia se centrarà sobretot en el sector turístic amb Octavi Bono, director del Patronat de Turisme Costa Daurada, de la Diputació Tarragona; Jordi Blanch, director del Patronat de Turisme Ara Lleida, de la Diputació de Lleida; Francesc Vila, director de Turisme de la Diputació de Barcelona, i Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona de la Diputació de Girona.

El programa "L'oracle" s'emet de dilluns a divendres, de tres a quatre de la tarda.

 

catradio.cat/oracle

facebook.com/loraclecatradio

twitter.com/oraclecatradio

Anar al contingut