Madrid

Chacón reprèn el càrrec de ministra de Defensa i cedeix la resta de la baixa al seu marit

Carme Chacón ha reprès la seva activitat com a ministra de Defensa, després d'haver estat 42 dies de baixa per maternitat. La ministra de Defensa va tenir el primer fill, Miquel, el passat 19 de maig, un mes després d'haver jurat el càrrec i d'esdevenir la primera dona que es posa al capdavant del Ministeri de Defensa. En reincorporar-se a la feina, havent gaudit de les sis setmanes de baixa obligatòries per llei, cedeix al seu marit la resta del permís de maternitat, fins a un màxim de setze setmanes. La ministra, amb residència al mateix Ministeri de Defensa, ha mantingut el contacte durant aquest temps amb els seus col·laboradors i el seu substitut, Alfredo Pérez Rubalcaba.

Actualitzat

Els primers actes de Carme Chacón com a responsable política dels exèrcits són dues compareixences al Congrés dels Diputats, la primera, a la Comissió de Despeses Reservades i la segona, a la Comissió de Defensa, on informarà de les línies bàsiques del Departament durant la legislatura.

A la tarda, Chacón té previst rebre al Ministeri de Defensa els "números u" del Curs d'Estat Major de les Forces Armades, que cada any imparteix el Centre Superior d'Estudis de la Defensa Nacional a comandants i tinents coronels dels tres exèrcits i la Guàrdia Civil.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut