Barcelona

Nebrera, "disposada" a presentar-se com a candidata a la presidència del PPC

Montserrat Nebrera vol ser presidenta del Partit Popular de Catalunya. La diputada al Parlament català ho ha deixat entreveure aquest dimecres. Nebrera ha afirmat que estaria "disposada" a ser la candidata, tot i que ha admès que només serà possible si té prou avals. "Si la gent ho vol i jo aconsegueixo prou voluntats per presentar-me, no dic que no ho fes", ha afirmat.

Actualitzat

"M'agradaria que el PP de Catalunya guanyés les eleccions, sé que hi ha un camí per fer-ho, que aquesta és una oportunitat històrica, que fa falta molt d'esforç, i jo estaria disposada a fer-ho." D'aquesta manera s'ha postulat la diputada Montserrat Nebrera com a candidata a la presidència del seu partit.

La diputada popular ha assegurat tenir un projecte per a Catalunya, que passaria per la reconstrucció del centre dreta a Catalunya i tot i que ha afirmat que encara no té la decisió presa, no ha descartat optar al càrrec si obté prou suport de cara al congrés del PPC, que se celebrarà el 5 i 6 de juliol.

Nebrera ha destacat que hi ha persones en el PP català disposades "a posar-se en marxa" tant a Catalunya com a Madrid si es presentés. "Hi ha gent que creu que cal que tot el partit pensi en una clau plural, en la relació cordial entre el centre i la perifèria i, per tant, en una reformulació del que s'anomena 'estructura territorial d'Espanya'", ha apuntat.

Respecte a si l'actual president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, està al corrent de la seva voluntat, Nebrera ha afirmat que ell "sap que no tinc cap decisió formada", perquè l'única decisió que té formada "és la d'esperar a veure com es desenvolupa el panorama en les pròximes setmanes, quan s'hagin escollit els compromissaris i quina és la força de la candidatura o candidatures que s'hagin de presentar".

Anar al contingut