Parets del Vallès

Crema a Parets del Vallès una nau industrial dedicada a la recuperació de plàstics

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen treballant per acabar d'apagar punts calents de l'interior de la nau

Actualitzat

Els Bombers de la Generalitat han estat treballant tota la nit en una indústria de recuperació de plàstic que s'ha cremat per causes que encara es desconeixen a Parets del Vallès. No hi ha hagut ferits, però la nau, de 800 metres quadrats, ha quedat totalment afectada i haurà d'anar a terra. S'ha enfonsat la façana del davant i parcialment la del darrere i una part del sostre.

El foc va començar a les nou del vespre. Dos operaris hi estaven treballant quan asseguren que els va sorprendre la claror provinent de les flames d'uns sacs de plàstic que cremaven a l'exterior. De seguida també va començar a cremar l'interior de la nau i, tot i que van intentar extingir el foc, no el van poder vèncer i van trucar a la policia local.

L'empresa Tecnopolimers havia passat per dificultats econòmiques els últims anys, però ara la situació econòmica de l'empresa era més favorable.

Les flames, que han cremat fins passada la mitjanit, s'han pogut veure des de l'AP-7 i la C-33.

Aquest dijous ha estat un dia intens de feina per els Bombers, que, a part d'aquest foc, han hagut d'intervenir en dos incendis forestals declarats a Madremanya i el Pont d'Armentera. Tots dos controlats. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut