El foc ha cremat entre cinc i deu hectàrees de pi blanc i matoll. (Foto: Bombers de la Generalitat)
El foc ha cremat entre cinc i deu hectàrees de pi blanc i matoll. (Foto: Bombers de la Generalitat)
Madremanya / la Pera

Tres dotacions dels bombers continuen treballant per remullar la zona i evitar revifalles

Segons les dades facilitades pel Cos d'Agents Rurals, han cremat 7,53 hectàrees de vegetació, totes pertanyents al municipi de Madremanya

RedaccióActualitzat

Tres vehicles dels Bombers de la Generalitat continuen remullant la superfície afectada per l'incendi forestal que es va declarar aquest dijous a la tarda entre els municipis de Madremanya (Gironès) i la Pera (Baix Empordà). El foc, que va quedar estabilitzat cap a dos quarts de nou del vespre, ha cremat  7,53 hectàrees de vegetació. 

Les flames van obligar a desallotjar amb caràcter preventiu una desena de persones de cases i masos del nucli de Millars, que posteriorment van poder tornar a casa, i a tallar durant una estona la circulació a les carreteres C-66 i GIV-6702 entre Millars i Púbol.

Fins a 25 dotacions terrestres i cinc mitjans aeris van treballar al llarg de la tarda per fer front a l'amenaça. Els Bombers van concentrar els esforços en uns terrenys agrícoles del Bosc de Romeguera perquè les flames no s'estenguessin pels flancs, de naturalesa boscosa.

Aquest no és l'únic ensurt que ha donat el foc en les últimes hores. Un altre incendi, ja controlat, ha cremat unes vint-i-cinc hectàrees al Pont d'Armentera mentre a Parets del Vallès les flames engolien una nau industrial.

Anar al contingut