El Cogul

Investiguen el robatori de més de 800.000 abelles al Cogul

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori de més de 800.000 abelles d'una finca del Cogul, a les Garrigues. Els pagesos de la comarca reclamen que s'augmenti la vigilància perquè asseguren que hi ha hagut altres robatoris de material agrícola.

RedaccióActualitzat

Uns lladres han robat més de 800.000 abelles d'una finca del Cogul, a les Garrigues. S'han emportat 41 arnes, més de la meitat de les que tenia l'empresa Mel Can Toni. Cada arna té un valor de 140 euros i les pèrdues superen els 5.700 euros.

Cal afegir també la pèrdua de la futura producció, al voltant de 820 quilos de mel de primera qualitat. El propietari de l'empresa és Antoni Aresté, que ha dit: "No és un furt de dues o tres caixes. Ho han fet per un encàrrec, algun professional del robatori, algun apicultor sense escrúpols, evidentment, alguna persona que ja sabia el que es feia. Aquí han vingut amb una furgoneta gran o amb un 4x4 amb un remolc, i han triat les caixes que estaven més plenes".

Els pagesos de la comarca reclamen que s'augmenti la vigilància perquè asseguren que hi ha hagut altres robatoris de material agrícola a la zona. De moment, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar trobar els lladres dels insectes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut