Els nuvis, ja casats, surten del MNAC.
La boda índia deixa uns 60 milions d'euros a Barcelona.
Barcelona

El casament de la neboda de Mittal pot deixar uns 60 milions d'euros a Barcelona

El fastuós casament a Barcelona de la neboda del multimilionari indi Mittal, magnat de l'acer, pot haver deixat més de 60 milions d'euros a la capital catalana. El mateix que va costar la boda de la seva cosina a París, lluny, però, dels 76 milions d'euros que el 1981 va pagar un príncep àrab per les seves noces.

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge s'acaben les celebracions del casament organitzat per la família Mittal a Barcelona. Més de 500 convidats han assistit a una cerimònia celebrada aquesta nit de dissabte al Museu Nacional d'Art de Catalunya. El casament podria deixar més de 60 milions d'euros a Barcelona, només en l'organització de la festa, i convertir-se en un dels més cars de la història.

El lloguer de la Sala Oval val 18.000 euros. A més cal pagar 12.000 euros extres per cada dia que s'ocupi el museu per muntar o desmuntar la decoració de l'acte.

El lloguer de l'espai singular del Museu de les Drassanes, on dijous van fer un còctel de benvinguda, val 100.000 euros.

La suite reial de l'Hotel Ars és la més cara: es tracta d'un dúplex amb gimnàs privat que val 12.000 euros la nit. Aquesta cambra no és l'única que el clan Mittal ha llogat a l'Hotel Ars, ja que han ocupat el 95% de les habitacions. A l'hotel W, en canvi, una nit a la millor suite, una habitació amb cuina de 59 metres quadrats, surt per una mica menys, 10.700 euros.

La boda s'ha enregistrat des d'un helicòpter i això ha costat entre 2.000 i 3.000 euros.

L'espectacle pirotècnic pot costar al voltant dels 5.000 euros.

Pel que fa al banquet, al restaurant que Sergi Arola té a Madrid el menú costa 135 euros per persona. I el pastís, de Christian Escribà, sembla que pot haver trencat rècords. Fins ara, el més car que havia fet mai, amb espectacle inclòs, havia costat 97.000 euros. 300 ampolles de Dom Perignon pugen a 30.000 euros i encara cal afegir-hi els vins i el xampany especial que es va fer servir pel brindis nupcial.

El capítol de limusines i cotxes de luxe serà el resultat de multiplicar el nombre de vehicles pel nombre d'hores que hagi fet cada vehicle i comptar-les a 200 euros.

L'espectacle a la Font Màgica ha estat gratuït, ja que és el regal que la ciutat de Barcelona ha fet a la parella.

Anar al contingut