Barcelona

El pres conegut com "el boig del xandall" surt de la presó després de la derogació de la 'doctrina Parot'

El pres Manuel González González, més conegut com "el boig del xandall', ha sortit aquest divendres cap a les 16.45 del centre penitenciari de Brians 2, de Sant Esteve Sesrovires, amb un risc "extrem" de tornar a atacar dones amb possibilitat de matar-les, després de la derogació de la "doctrina Parot" pel Tribunal d'Estrasburg. Manuel González va ser condemnat a 169 anys de presó per agredir sexualment i amb arma blanca 16 dones, una de les quals va morir.

RedaccióActualitzat

El pres Manuel González González, més conegut com "el boig del xandall', ha sortit aquest divendres cap a les 16.45 hores del centre penitenciari de Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires amb un risc "extrem" de tornar a atacar dones amb possibilitat de matar-les, després de la derogació de la "doctrina Parot" pel Tribunal d'Estrasburg.Manuel González va ser condemnat a 169 anys de presó per agredir sexualment i amb arma blanca a 16 dones, una de les quals va morir.

Un recent informe mèdic del 25 d'octubre elaborat davant de la seva imminent excarceració, alerta d'aquest "risc alt de reincidència en delictes violents" i qualifica el seu trastorn de sadisme sexual per una preferència sexual desviada. "El seu patró d'excitació implica actes en els quals es produeix un sofriment físic o psíquic a la víctima", diu l'informe, que revela que 'el boig del xandall' no ha treballat a la presó els problemes pels quals va ser condemnat, i que es va negar a participar en programes de tractament.

A més, els metges alerten que, davant del seu "alt grau de sentiment d'hostilitat i venjança mostrat cap al sistema judicial i penitenciari, no es pot descartar altres objectius o altres actes de violència".

La Secció Novena de l'Audiència ha citat les víctimes de l'agressor per informar-los sobre el cas i donar-los assessorament i atenció.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut