L'exportaveu del govern de José María Aznar, Miguel Ángel Rodríguez.
L'exportaveu del govern de José María Aznar, Miguel Ángel Rodríguez. (Foto: EFE)
Madrid

Miguel Ángel Rodríguez demana perdó pel seu "mal exemple" després de ser detingut per circular ebri

"En aquestes hores tan terribles necessito demanar perdó a les tres persones els cotxes de les quals vaig danyar ahir i a la societat pel meu mal exemple", ha escrit l'exportaveu d'Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, al seu compte de la xarxa social Twitter.

Actualitzat
L'exportaveu del govern de José María Aznar Miguel Ángel Rodríguez ha demanat disculpes pel seu "mal exemple" després d'haver estat detingut per circular ebri després d'un accident en el qual van col·lisionar tres vehicles. "En aquestes hores tan terribles necessito demanar perdó a les tres persones els cotxes de les quals vaig danyar ahir i a la societat pel meu mal exemple", ha escrit Miguel Ángel Rodríguez al seu compte de la xarxa social Twitter.
 
L'exportaveu del govern d'Aznar va ser detingut al madrileny districte del Retiro. Després del sinistre de trànsit, les causes del qual s'estan investigant, la Policia Municipal de Madrid va sotmetre Rodríguez al test d'alcoholèmia, que superava amb escreix la permesa i en conseqüència va ser detingut.L'ara tertulià televisiu va ser traslladat a la Unitat de Trànsit de la Policia Municipal de Madrid acusat d'un delicte contra la seguretat viària. Hores després va quedar en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici ràpid.
Anar al contingut