Iñaki Urdangarin, a l'arribada als jutjats per declarar per segona vegada pel "cas Nóos".
Iñaki Urdangarin, a l'arribada als jutjats per declarar per segona vegada pel "cas Nóos".
Madrid

El jutge inicia els tràmits per embargar els béns a Urdangarin i Torres

El jutge Castro també ha acceptat la sol·licitud del sindicat Manos Limpias, personat en la causa com a acusació particular, i demanarà a l'Agència Tributària si Urdangarin i Torres, així com les seves dones, es van acollir a l'amnistia fiscal aprovada pel govern de Mariano Rajoy.

RedaccióActualitzat
El jutge del "cas Nóos", José Castro, ha dictat la providència perquè l'Agència Tributaria l'informi sobre els comptes corrents, els dipòsits i els actius financers que tenen Iñaki Urdangarin i el seu exsoci Diego Torres. És el pas previ a procedir a l'embargament dels seus béns per cobrir la fiança solidària de 8,1 milions d'euros que el jutge els va imposar i que no van pagar dins del termini establert.

A més, el jutge Castro també ha acceptat la sol·licitud del sindicat Manos Limpias, personat en la causa com a acusació particular, i demanà a l'Agència Tributària si Urdangarin i Torres, així com les seves dones, es van acollir a l'amnistia fiscal aprovada pel govern de Mariano Rajoy.

Urdangarin ha declarat aquest cap de setmana a Palma davant del jutge per segona vegada, només una setmana després que ho fes el seu exsoci.

Anar al contingut