Palma

Dimiteix el president del Parlament balear després de la seva imputació en una presumpta trama de corrupció

Pere Rotger, del Partit Popular, ha dimitit després de confirmar-se la seva imputació en el "cas Over Marketing", en què s'investiga una presumpta trama de corrupció relacionada amb una empresa de publicitat en la legislatura 2003-2007.

RedaccióActualitzat
El president del Parlament balear, Pere Rotger, ha dimitit aquest dimarts després que s'hagi confirmat la seva imputació en el "cas Over Marketing", una presumpta trama de corrupció al voltant d'una empresa de publicitat durant la legislatura 2003-2007.

En declaracions als passadissos del cambra balear, Pere Rotger ha assegurat que se sent amb "la consciència tranquil·la" i ha acusat l'exalcalde d'Inca, Rafael Torres, de trair-lo per assenyalar-lo com a responsable de la contractació, presumptament arreglada, d'unes enquestes sobre la qualitat de vida al municipi mallorquí. Amb llàgrimes als ulls, Rotger ha assegurat que renuncia al càrrec pel "bon nom "de la institució i del seu partit, i que la seva actuació és "una forma de donar exemple a la societat".

Rotger ha remarcat que no s'ha sentit pressionat pel president balear, José Ramon Bauzá, ni tampoc per Madrid. Considera que "no hi ha res darrere de la imputació" i està segur que "quedarà en res".

El jutge José Castro, instructor del cas, havia denegat la retirada de la imputació a Pere Rotger, qui a banda de dimitir com a president de la cambra balear, ha posat el seu càrrec a disposició de la direcció del Partit Popular, tot afegint que li agradaria continuar com a parlamentari.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut